ONKYO E700BT 用後感

12 回覆
1 Like 0 Dislike
上個禮拜入手,第一次用藍芽耳機,用左兩日想簡單講一講自己嘅用後感,用緊嘅巴打都可以一齊討論下
音質唔敢特別點評論感覺上自己有少少木耳,以前自己一直用緊215,e700bt bass我認為冇咁勁
Connection問題就有啲嚴重唔知係咪我個隻零舍柒,iphone睇VLC有好少delay,咁都可接受嘅,但係完全聽唔到telegram/whatsapp voice msg
講電話都有試過,一次正常通話,另一次頭十秒聽唔到對方講咩,要熄咗藍芽直接攞住電話講
試過駁落部mbp度,睇YouTube直頭一至兩秒delay,把鬼火攞翻條215出嚟用
跟手打咗上去安橋customer service,佢哋話都有其他iphone用家反映過 voice message問題,仲同我講暫時冇解決辦法
自己本身主要用途都係用嚟去做gym,帶住黎做運動就冇乜問題嘅,後面電池都唔會整到唔舒服
帶返頭盔先,之前真係未試過用其他藍芽耳機,如果呢啲問題係正常咁就真係冇嘢講
唔做資料搜集就買
唔做資料搜集就買

其實係女朋友送
佢唔識哩方面野,純粹見我提過下想要wireless就揀左哩隻俾我
唔做資料搜集就買

其實係女朋友送
佢唔識哩方面野,純粹見我提過下想要wireless就揀左哩隻俾我

咁佢㨂得都幾好
起碼知onkyo大牌子夠穩陣
唔做資料搜集就買

其實係女朋友送

咁佢㨂得都幾好
起碼知onkyo大牌子夠穩陣

咁算啦
女仔多數唔熟
用幾樣apple device 就買過對有w1 chip 既藍牙啦
巴打俾張單我得唔得
之前諗過買好彩無買到
巴打,呢對嘢啱啱出我就買嚟用,我覺得好好用喎。我駁android電話、ipad,返到公司駁pc,反應都好得,可能係唔多support apple產品?至於d聲,藍芽係咁上下。我用過好多對呢類型立體聲藍芽耳機,有平有貴,呢對算係最好又最襟。
巴打,呢對嘢啱啱出我就買嚟用,我覺得好好用喎。我駁android電話、ipad,返到公司駁pc,反應都好得,可能係唔多support apple產品?至於d聲,藍芽係咁上下。我用過好多對呢類型立體聲藍芽耳機,有平有貴,呢對算係最好又最襟。

應該係
Tech support有話通常都係收到iPhone用家話有事
巴打有無delay問題?
巴打俾張單我得唔得

有咩用
我都有,聽voice message就咁用speaker都唔得,應該唔關耳機事
用黎傾電話人多果陣對方話收唔清楚,
聲ok
好少斷線,係有時pairing要幾次先得

另外用過Jaybird freedom
d聲lur埋一舊不過bass勁d
冇乜斷線同埋pairing好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞