Hi淡友(730)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
似又想一野爆升
認真

睇咗年幾,做好友絕對好過做淡友

每次大跌完 買遠牛就得,次次都係咁
其實我做每一樣野都係有原因先做,所以我搞唔清就中立算

香港d 遊行 ,我每次問人點解要咁做,都無人可以詳細答到我

今次反送中 ,有堆人話通過左香港就玩完 ,又話以後無工返 ,但至今無見到身邊有人可以解釋下 所以我覺得好多人都係人云亦云

但起碼我知 ,股joy 樓joy 已經無可能 ,窮撚會被壓榨到死為止
我輸埋5月一半profit
有dd同意 大陸俾美國搞到咁都未股joy 真係好難令人有信念,當然可以話大陸已經跌咗好多

睇黎打仗都唔會股joy
又同船 死緊了
賺左5個m記收工
仲熊緊?
我牛都坐到hihi
無信念la
今日劇本

高開高走
高開低走
有隻700call
之前買落 跌到0.01係咪唔會彈返上去
唔撚玩住, 休息一個月,過埋G-20 再玩, 今次真係睇唔透
重點係驚以後得罪D大陸有權有錢既人士
你係大陸生活過一排就知大陸普通人係好驚得罪人
類似既情形
https://youtu.be/DhUFpd-qphA
會既 呢幾日升多十蚊應該識郁
仍然果句 今日Day HIGH未到!!!
係咪開始跌啦
我隻QQcall 都係,今日變番21
入左282 熊 同我頂住呀 你得嫁
好似同親船都含大JJ
呢十年比班仆街大戶夾埋壓榨班低下層

佢地已經儲左大筆錢用黎做市底,隨時可以托市

本來大好機會可以比林鄭搞到股joy
宜家唔駛玩 ,大家可以一齊幫大戶含撚,最多得閒加入牛軍食下大戶留番既餸尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞