我老婆畀綠帽我帶 但我老母唔畀我離婚

335 回覆
4632 Like 51 Dislike
你帶個女人返屋企一齊住
正評都仲要等聽日?! 即刻啦大佬
好,你話㗎
一齊搵個新老婆
架空而家嗰件
等佢有名無實你老味
做一些比老婆做的更壞的事
假分真與假
要幾有幻想力先可以幻想到係...老婆
佩服!!!!!
互粒啦係咪男人黎
橫掂你都比人屈家暴, 不如真係家暴佢, 起碼你有得發洩
我發夢嗰時都係咁諗!!
巴打,其實你都驗左DNA,知道嗰個唔係你親生老母喇
同埋你自己都咁大個人,係時候要「獨立」D,唔可以靠老母。
星期五吹雞同立架生,同個契家佬講清楚!!!話比你老母知你唔係細路!!仲要係條街度打肆宣揚!話曬比全世界嘅人知。你老母有頭有面,我就唔信你老母會係咁多人面前郁手。

返到屋企你要做嘅係振夫綱,同你老母講要自己揀老婆,比佢知道你唔係細路仔,唔係咩都要聽佢講!唔係佢要你做乜就做乜,咁樣做人仲有尊嚴咩??

你唔想咁快就攪散頭家嘅...咪等到佢百年歸老,自己搬出去重新做人囉
如果唔係...衰仔D都要講句,得閒無事就激下佢...唔係要激死佢,可能有日佢頂你唔順,會自己搬走呢~~

希望幫到你喇
咁大個仔,自己搬出去獨立
個POST 曲到入左黑洞
就算winnie死咗,都會仲有好多個winnie話係我老母
永遠都唔會俾我自己揀老婆
所以不如我都係獨立啲啦
咁多直必腸
我覺得你始終都要獨立,不過未係時候囉
點解阿??你班仆街親戚阿,個個都幫住你老母。
你老母比少少錢佢地,佢地就漠不關心。
你依家要搬出去根本無人撐你,你贏嘅機會係零阿!

不如趁往後呢段時間,諗下點樣令到班親戚都知你老母幾無人性
你知喇...你老母惡起上黎會殺人架
20/6前落deadline 一定要同你老母傾清楚
She’s pulling the wool over your eyes. Perhaps she wants your money 💰?
請認真閱讀文章
閱讀理解0分 唔識睇弦外之音?
洗曬成副身家,之後先離婚,咁你就咩都分唔到比佢
你係男人黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞