林鄭正式向建制派宣戰

187 回覆
2767 Like 10 Dislike
唔通有生之年真係可以睇住泛民本土建制大和解?
呢單可以煲煲佢
唔駛覆我
擺明貼去對家
又可以出長輩圖
我諗佢唔選,獨身終老吧
屌 笑撚死 究竟個波仲可以拋幾耐
一個撚曬全部建制派,好打得
唔好再叫佢下台喇
咁多年特衰就係信埋晒保皇d生埃tips搞到咁
大家幫手入facebook like一like我地啲cm plz
唔怪得噚晚收到電話民調⋯
原本佢話要阻我10分鐘,我想話收線睇一哥表演,但聽到係嗰啲濕九香港大學民意中心,即刻聽吓有咩問。(事實係無聽記者會無損失

:本人 :訪問員
:請問0-100你會俾特首幾多分?(單刀直入)
:1分(認真考慮俾0定1分,睇在大和解份上送)
:1?你話1分?(口都窒埋)
:係呀1分,定係要俾齊頭?係我可以改0分㗎。
:咁又唔使,1分都得。(驚我改咗連1分都無)

:如果依家選特首,你會投票俾777嗎?
:我都無得投
:ar....假設有呢?
:咁仲有邊個揀?
:無⋯無 ,依條你只可以答會或不會
:唉⋯咁會啦,跟往績換個新嘅仲衰

之後逐日問有無去遊行,我9答之前無但16/6全家出動。再問吓經濟、政治、民生重要性啲9嘢,跟著嚟料嗱⋯
:係咪選民?以往會投票嗎?
:係,每次都盡公民責任去投票。
:請問過往投票取向係泛民?中立?定建制?
:忠實建制派
:即將舉行嘅區議會選舉會照舊嗎?
:不了,心淡。
又割
besides 呢野就應該枱底講好左放班建制上枱
有人話死線係20號,否則21號有大型遊行,唔該入嚟睇下你面對緊乜問題
https://lih.kg/1240566

入嚟睇清楚要點做先最有效
有無人諗到點樣令建制狗食多 d 死貓,令班友俾壓力777
厭2百萬人記錄太少,挑戰極限
可唔可以唔好再信政客講野打飛機
未比人瘋狂開記招撚夠?
班垃圾毅進仔讀書廢 人品差 無前途 比咁高人工同福利佢地已經益撚咗佢地啦
比人屌比人當condom咁用就預撚咗傢啦 唔係請你班垃圾番黎做乜鳩 請你番黎坐呀?
扮咩呀,大律師公會 律師公會講既野呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞