[突發] 歐洲足協前主席柏天尼被捕

94 回覆
199 Like 1 Dislike
咁應該拎返個主辦權啦
南非德國就話事後先踢爆賄選冇得追究
而家有晒證據就應該趁未踢重選啦
全世界足協都係貪污集團黎,無一例外.
歐洲是但搵個國家搞都得啦,咁多球場
可以DQ卡塔爾未?
抵啦
Michel Platini is not under arrest - he has been placed in police custody relating to an investigation into potential corruption surrounding the 2018 & 2022 World Cup bids.

The reason why the distinction matters is that it is unclear whether French authorities have compelled him to give testimony or whether he himself is under investigation.
dq都無用,邊個國家可以臨時接?1年半時間,好難搞
你西歐個堆國家大把球場啦,兩年時間夠預備嘅
兩年半喎ching
有無睇足球小將世ching篇?
美斯還番堆金球獎出黎未
其實呢 到時各大聯賽可能安排12月停 之後再快車既
幾時拉埋東京奧運個班投票成員
好似都有貪污
咁遲先要找數
7月開季, 6月先收咧
3年時間準唔準備得到了
要接手大陸lur飯應啦
最on9係當年吹到可以起冷氣足球場,結果原來唔撚得
全世界就佢
其實叫俄羅斯搞多次都得,有錢有配套
一於再俾多次俄仔搞啦
英雄所見樂瞳
個主辦權係亞州區
如果真DQ應該得日本 南韓 中國 澳州有力接手
日韓02主辦過 機會應該低D
我諗係中國 或 澳洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞