我扮林鄭 你問我答

331 回覆
483 Like 21 Dislike
哈 我已經走左出黎 作出最真誠道歉
我重申一次 七月前未通過就會失效
有關問題 會影響香港環境 另外 我要比潘生潘太一個交代
先回應你第二個問題 係我生涯入面 我盡心盡力 但呢次我更深切明白到 我要做得更好
下屆特首候選人, 葉劉淑儀 同 湯家驊, 你支持邊個
暴動相關問題 尋日警務處已經開左記者招待會解釋
作為特首 我要聆聽市民意見 我希望受傷既人都可以盡快康服
I myself and my political team will continue to work very hard to meet the aspirations of the Hong Kong peopl
我已經開左記招 作出最真誠道歉
Ha The policies is beneficial to Hong Kong and I myself and my team will continue to explaination work to Hong Kong people
你老公條撚定維尼條撚大
依位朋友都係對我...作呢個有關真誠道歉 各位如果有留意我說法 係做得不足 做得不足就引起社會矛盾 所以我真誠道歉 係向每一位香港市民
互動工作要持續進行 我同我團體會加倍努力 希望重建市民對本人 對政府既信心
有關國籍問題 可以係多方面 同時都希望各界對我 同政府重拾返呢個信心
先回應你第一條問題 係個比較複雜法律既議題上 我係未能夠做到最好
我承諾我會將紛爭同矛盾好好處理 絕對不會貿然重啟程序
哈 我已經答左兩次啦 希望大家明白 理解
有關特首資格上面 各界都比機會我同我團體做返呢個工作
你果兩個仔係邊
好想問候吓佢地
作為特首 我願意為先前不足負責任 亦會傾聽年輕人既聲音 多謝各位
日後我都希望有唔同機會 可以同青年人對話
其實我希望大家睇完笑完之後
都會反思一下 點解一個咁荒謬既人 可以做到特首 香港人既領導

林鄭: 反思一下 點解一個咁荒謬既人 可以做到特首 香港人既領導
香港已經唔同之前 係互聯網上 我講出黎好好笑咁
但我所講既對話 係實實在在 確切出現係一個全港都關注既公眾場合到
支持同唔支持既 同大家討論下
唔知咩事既 留意下 留意完既 分享比身邊既每一個人
香港人唔係呀媽話哂事 係香港人自己話事
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞