升唔升ios 13做勇者好?

125 回覆
1 Like 30 Dislike
咁大鑊 重開機都係咁?
係 所以唔建議衝住
有個 function (attention aware features) 由 iOS 11.x 到 12.x 直到而家 13 都冇 fix 過, 用緊部電話望住個 mon 有 notification 時, 一樣有 notification sound, 唔識 mute, 好痴線 ~
一直冇開 所以無感
巴打你邊部機
明明 iOS 11 頭幾個 version 都仲得
Pro 11
max表示冇問題
用手制打機唔錯
Whatsapp有冇問題
暫時冇發現
以下為 iPhone 版本的 iOS 13 Beta 2 災情:

第三方鍵盤會有問題(如 Gboard、iAcces等等)
升級過程卡在「預估時間」卡很久
「設定」若操作太快會有點卡頓
「Evertnote」 一點開記事就會整個軟體閃退
「米家」App 顯示異常
「電話」偶爾打不進來
「Gogoro」App 卡在登入畫面
通話有問題,iPhone X 撥電話過去就當掉
結束通話後,要回到主畫面、再回到電話 App 才能掛斷
鍵盤文字卡住
「LINE」訊息無法回收
不斷跳出藍牙連線訊息
無法重新登入「App Store 帳號」

有無人中左?
想問下現家升左 到public version係咪就咁up就up到?
8plus更新黑mon死機 求救
iPhone 6 有冇得up?
6S或以上
有無人whatsapp會無預覽?
係咪重down就得?
6S 升咗之後啲電一個鐘內由90% 跌到落 6%
然後開IG Facebook會開唔到 Load到白色之後彈App
WhatsApp 同上面講一樣 Noti 有啲問題
另外會連唔到Web版 一定要開住個App 唔係嘅話過一陣會話 Connect 唔到
嬲到想降返落12
Apple講明唔係日常用
耗電好嚴重wor ching但本身你電池健康廢幾多
係咁彈app
Developer beta有bug有咩問題
巴打咩機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞