有冇carhartt愛好者

291 回覆
43 Like 9 Dislike
有冇人知carhartt x Nike airforce 1 邊到仲有

上定下
下!!!
之前旺角Nike lounge見到有
幾錢?
星期日去睇crossover sophnet都仲齊款款色
以為香港無人乜岩 美國網一早sold out
今日晏畫再去睇得返黑灰only 仲未無乜碼淨

買就咁carhartt衛衣都要799
貴200有埋crossover好happy
買左pullover 掛頸 長+短t
本身就好鍾意 難得仲要crossover 冇得唔買
有冇高佬巴打鍾意Eminem
又有興趣買呢件Zip Up
買左中碼 運到過黎件衫又大又長
冇米八都唔啱着

香港仲有冇地方買到detroit jacket? 上美國官網睇已經停左產,想轉運都唔得,定係已經得番ebay有
HBX
想搵美版
誠放一條 aviation pant W28 L32 Hamilton Brown
只係試著過一次 size唔啱所以想放
歡迎tg傾 https://t.me/LongliveAlex

香港/網上邊度有軍綠aviation pants,想買31/32,成日都冇size
幾乎double park成日都見有 32腰 新港間專門店上星期去都有
不過我唔識欣賞 屎忽個圓唔知想點
利申我想搵regular cargo 行左幾間都無
Pocket tee係咪著s碼已經夠
179高
咩身材先
中等身材/少肥s都夠
見到條aviation pants有優惠
唔知信唔信得過
有冇人收s碼130週年pocket tee s 碼
買錯左size 淨係洗過一次
應該叫carhartt集中討論
大家通常係邊到買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞