[遨遊戰士人民武士]六月二十三日沙田十場賽日討論區I

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
七月一喎
修島風阿般R到達羅素黎跑
講緊呢期

潘頓有話唔騎咩
屌 冇冷p了
如果常感恩俾雷神就好笑
潘狗連平湖都搶埋佢騎得幾多隻
用得佢即係幕後心急要交代
問題係隻野聞到背脊嗰個唔係柒俊未必肯入閘
潘頓會唔會打到佢入閘

不過隻馬都回塘啦 仲要分晾到咁高 好難贏到
三班一千蔡john應該冇馬 真係有機
我就睇佢跑第幾柒俊操左咁耐就搶左
平湖都搶
你預備好俾潘狗打到屎忽開花未
唔入閘
C484 CIRCUIT FIVE 電路五號 
(AUS) 2 br c PPG 
Fastnet Rock (AUS) - O'Marilyn (AUS) by O'Reilly (NZ) (Circuitnumberfive) 
馬主 : Cheung Kwong Kwan & Cheung Kwok Wa 張廣軍與張國華 
練馬師 : J Moore 約翰摩亞 

C488 SO ANNOYING 十五十六 
(AUS) 2 b g PPG 
The Factor (USA) - Miss Lucille (AUS) by Rory's Jester (AUS) (Fine Time To Leave) 
馬主 : Edmond Lee Man Bun 李文斌 
練馬師 : A S Cruz 告東尼 

依家啲馬名
線路系改名真係Hea到出汁
阿般千八嗰場真係冇馬跑
吳長進座騎數=頭馬總數

係咪淨低賽日都唔騎
不如提早交返個牌算啦
邊度睇到
原來排咗位
易勝相吸 潘頓
Matthew Poon Ming-fai rides Time Warp on Sunday, becoming the fifth jockey to do so this season, and Cruz said the 23-year-old has “got to find the right key to him”.
牙晉
排完位先轉倉係咩玩法
某洪姓馬主都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞