Xbox Game Pass(PC) - HKD$10 月費任玩遊戲界Netxflix - 好抵但冇人討論?

35 回覆
5 Like 1 Dislike

https://www.xbox.com/zh-HK/xbox-game-pass/

好似幾抵,見冇咩人討論
頭一個月HKD $10 任玩所有佢XGP遊戲庫games
去到8月都係HKD $3x一個月,之後好似HKD $79,同Netflix差唔多。
計落抵過EA Access,因為XGP一個價錢玩埋大作同未來新games,EA好似分左兩個tiers。

有唔少大作,例如:
Gears of War系列 (第5集一出,XGP都包埋玩得)
Prey
Metro Exodus
Borderlands
ARK: Survival Evolved
Forza Horizon 4
State of Decay 2
ASTRONEER
Crackdown 3
Hello Neighbor
Sunset Overdrive
Football Manager 2019

未能盡錄,自己睇遊戲庫:
https://www.xbox.com/zh-HK/xbox-game-pass/games

宜家down緊幾隻game玩,多到唔知點選

留意返,要更新最新Windows 10 版本,裝好耐
$10 個優惠好似係因為E3遊戲展先有,
可能最後今日了,不過之後都抵啦,不服來辯
LM
就咁俾10蚊就可以一個月任玩佢d game?
無野好玩
sunset overdrive steam又有, forza horizon一早買左
其他完全唔吸引, 有個玩返x360就唔同
無錯,不過一定要最新Windows 10
sub左
可以唔經epic玩metro
我以前有xbox360,但無xbox one,想玩返d續集呀~

同埋佢出新game都會加落去,
另外有d steam無買到又可以玩下咁
其實點解大家咁唔鍾意epic
有免費game送,最近又先特價完

我覺得Windows store Xbox app唔係好好,
分類有點難搵game
無新好玩, halo 5又無, 有都新不如舊, 新gears就算啦,
其他獨佔又多數伏, 好想玩返X360堆正驚
想知PC都有xbox,點解d人仲要買xbox嘅
其實呢個game pass講緊PC版,都冇人講緊Xbox版
有好多game係Xbox One遊戲機先有,PC得部分,但都PC都已經包括左唔少大作
送Game同特價就係好平台咁港共正苦都係啦仆街
港共鬼有送野咩 送比大陸就有
ms吹到幾勁都無用啦
佢xb1果個向下兼容game都有好多game冇份
大大個平台先後比人發現後台送料返大陸
再加上係騰訊 我諗唔到仲有咩理由真係要撐佢
btw呢個我sub黎玩下gow同forza都好
epic定係ms?
epic
之前單新聞爆出黎巴哈同連登都狂講啦
伏伏地, PC少game好多
如果得自己一個玩gow既話, 我覺得隻驚好撚悶
無隻啱玩
剩低應該係R唔到/未R到(我唔信16年尾Key果隻Clannad都整埋兼容既情況下,MS仲有挑選過,近兩年應該已經係R到一隻就一隻)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞