唯唯上外國新聞變左惡法人民英雄

382 回覆
2666 Like 6 Dislike
其實我想講大家都比唯唯過左一橦

6月9大家玩左一次, 佢只係係咁兒出黎反駁左幾句

6月12, 6月16係人都知我地會再搬佢出黎
但偏偏佢就乜都唔回應乜都冇做過, 你地以為佢好嬲? 但其實佢係靜靜地等你地捧佢上位咋

要反駁你地, 612 616去影d相, 唔覺意影下d時間地點, 行山拍劇乜都好, 到時我地點講點屈都屈佢唔到, 但咁易做嘅事佢冇去做過, 明顯係佢玩緊你地多過你地玩緊佢
呢個過左
低調啦
笑撚到停唔到
但相對嘅 佢會越描越黑
你知強國啲so call愛國撚冇咩腦
真。英雄
【 突發】我係取消外國護照樓主。求大家聽我講,停止內耗,設死線,全力升級!
https://lih.kg/1236156
唯萎!唯萎!唯萎!
咁蘋果尋日報嗰單係真定假
【引渡惡法】梁烈唯網上獻白花致哀 太古廣場外白花海悼念
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190616&s=7018882&a=59722411
真的假不了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
笑撚左
成語動畫廊:三人成虎
屌, 起巴士度笑左出黎, 比人望住
我都係
真真正正企出黎既何韻詩呢?依啲先值得讚
好明顯而家d高地大家都讓哂比佢

再咁落去真係假都比我地屈成真, 真係捧左佢上去, 佢再出黎講幾句支持加油, 佢就真係唔方唔英雄了
都係個句啦
佢夠閪膽攞咩個光環
水洗都唔清
我讀得書小你可以唔聽,dlkh,大律師大法官,一百萬人講,你都仲唔信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞