Max Factory Figma 017 成個post去曬wf

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
精品個fd封鎖左我
即係要我每日一電話問候姐

手上得返19張單騾仔,好多單轉左去孤仔同國寶
聽日開始 日日追單,追到出為止

有咩唔開心
睇黎 精品要係我地個post既推薦榜除名
今日中午收到精英電話叫我3月頭去拎雪初

算快喎

星期己經打黎,話1/3開始可以拿

雪初快貨? 精品有開咩
今日中午收到精英電話叫我3月頭去拎雪初

算快喎

星期己經打黎,話1/3開始可以拿

雪初快貨? 精品有開咩

C3訂落

又唔使既
加返句「騾仔運貨,請耐心等待」

又唔使既

排最尾先
btw 狗糧巴唔用AMIAMI買玩具?

又唔使既

其實啲騾仔好慘
邊到搵咁多騾仔圖

聽日飛唔識英文 唔識填入境張野 有無巴可以教下我
巧京京
邊到搵咁多騾仔圖

巧京京

又去日本呀
邊到搵咁多騾仔圖

巧京京

又去日本呀

No ar 無咁多彈藥 去平地方 清大假
點填呀
邊到搵咁多騾仔圖

巧京京

又去日本呀

No ar 無咁多彈藥 去平地方 清大假
點填呀

Address 果欄好似填 I go to school by bus 先入到境,應該係

利申: 毒拎好少出境
邊到搵咁多騾仔圖

巧京京

寫your mother give dog fuck比入境就得架啦

又唔使既

其實啲騾仔好慘

又唔使既

其實啲騾仔好慘

又唔使既

其實啲騾仔好慘

無人貼玩具 我黎
哩到d土豪成日買完都唔貼

無人貼玩具 我黎

膠膜都唔蚊走,定甲由翼
一貼就貼SHF,大帝明玩野

Figma 斯路
[quote]無人貼玩具 我黎

膠膜都唔蚊走,定甲由翼

D蟲蟲翼 入面有好多層架嘛
Ja ga
[quote]無人貼玩具 我黎

膠膜都唔蚊走,定甲由翼

D蟲蟲翼 入面有好多層架嘛
Ja ga

呢隻斯路真係好高質
貼Shf 小心d呀你,block 9 u

踩場呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞