【各位巴打睇路】 小心中共網軍入侵

364 回覆
946 Like 7 Dislike
只要我哋擺脫唔到中國人內訌嘅DNA,歷史只會不斷重現
我哋一定要學法國同韓國咁,進可攻退可守先有用
唔係冇可能
正如我地食個飯屙個屎
都一路上連登
如果上連登講幾句出幾個post就分化到我哋的話,果d網軍未免太天真了。相反今次事件反而團結到香港人,我相信大家都係唔信錯判形勢,先出現一d相反意見。不過當然大家警惕一下都係好事,香港人加油!
好撚多新acc
我早已擺脫

絕不想內訌
對唔住師兄🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️錯手比咗負評
我絕對明白 我絕對同情
有義士遭受到呢啲對待
冇人想見到咁樣

呢班會指罵你既人
我會覺得大多數係佢地腦部發展得唔好
係雨傘果陣我係最前拎木盾 著盔界果啲
日日前行過路過都要比人屌 又鬼又搞事乜乜柒柒 屌你老母難聽過粗口
條氣係好撚唔順 因為呢啲人永遠唔會知道係點樣暴力對示威者
我地係前面食棍擋 但係就你比你地屌
冇錯係好撚嬲
但係我覺得 我地要沉撚住道氣
我地要控制返我地既情緒 有一個絕對清晰既頭腦
當我地身心合一 先至可以真正運用到身體每一部分 以意識帶動每一吋肌肉
咁樣上到前線 先可以有更清晰既表現
尤其係依家 再有大形衝突 唔知佢地會拎咩出黎用黎射鳩你
依家進化到已經講緊係會死 所以要絕對清醒 放下情緒
有啲人佢係唔明你就係唔明你 有啲人個頭腦只係簡單到同建制阿叔冇分別
只係叫做好啲 呢班人鍾意泛民果一套說法 一時洗左腦未改變到
所以做咩都只能小心去做 要絕對謹慎
出得黎 咩都會發生
ptt呢排都好多網軍、所以佢地依家會show個IP出黎

絕不建議連登出IP因為太危險了、但有無其他辦法(eg出國家名)等大家可以提防下?

定依家三毛都係香港IP?
的而且確可以留意到時事台既風有啲奇怪
睇得出係一種短時間完集攻勢
尤其係深夜
香港都有大量應該
up
好眼訓 但係香港咁樣 唔想訓
希望你明我 我怕我1999
勁撚多平時冇乜發言嘅account叫人退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞