警察轉招 大家開始打民意戰!!!

102 回覆
940 Like 3 Dislike
打仗不一定是衝前,大家要冷靜!
忍住!別輸了民心民意!
立法會真係應該要有會開先圍,雨革已經證明長時間霸路呢招唔work. 特別政府開始同你拖亦都唔用武力,同埋返工嘅人始終唔少,唔可以無左批中間派支持。

和理非嘅手足而家非常重要,要繼續長輩圖同外國聯署等文宣攻擊,壓制住班保皇黨,咁先唔會好似雨革後期民意動搖,特別係就黎區議會選舉,要等班保皇黨輸多啲,佢地啲地區資源都會相對少啲。當然好重要係set deadline 比政府回應

勇武嘅手足暫時真係要休息一下,無謂比警犬點相或者受傷。養兵千日,用在一時,到民意又黎,就係行動之時。

其實除左學法國佬,更應該學共產黨,農村包圍城市,打游擊。敵進我退,敵駐我擾,敵疲我打,敵退我追。

5年前輸過一次,今次點可以再輸
唔係淨係警方可以玩軟化打民意牌

我地都可以
和平示威(軟化,拎民意牌)->佢唔聽->勇武
不停咁樣loop
每一次都出師有名
所以和理非要不停配合 堅持
一邊停左就玩完
禮賓府點會唔阻交通
日日搭緊架巴士都經過門口
push
打牌一定要審時度勢,既然琴日到今朝狗隻咁有善意,咪和應下佢。

林鄭點都要開記者會回應市民架啦
再留係嗰度都無用,要小心
Push
走啦喂 再唔走冇人會支持你佔嫁
巴打除咗推之外
帶返好個風向
明明尋晚係團結
一起身就話林鄭贏撚緊
重要5xxx正評?
啲人見正評多
人畀佢又畀 正評係咁升
尋晚明明仲齊聲大嗌: 林鄭 下台!

太古巴打屍骨未寒
獻完花就算?
人命嚟 佢跳咗落嚟

巴打死諫嘅4點
一條都未完成到

咁點 "代他,走下去" ??

(定又好似64咁 抗爭30年?)
支持
等佢冇覺好訓
支匪開始搞分化,搞間諜戰

各位小心
記住

不達目標,勢不罷休
係呀
冷靜啲,唔好擾民,唔好益黑警,
三毛就算點踩我哋,點搧風點火也要忍耐,
改為網上文宣戰,叫多啲人反建制派,反明日大嶼!
有人跳樓都要攞盾戒備,而家盾都無個同你談判
https://lih.kg/1234266
走啦 要佔就去禮賓
禮賓府!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞