今日 禮賓府 定 警總?

354 回覆
2289 Like 16 Dislike
Push
梗係唔係圍到咩斷糧la
重點係班狗今朝唔強硬清場 反而好聲好氣勸大家走 搏咩??擺明係想贏輿論 磨到大家出師無名
所以我地首先要俾大家知 犬方完全唔想回應訴求 咁樣首先破佢地扮好人個假面具 既然佢地打算唔郁扮好人 就逼佢地唔郁都做醜人
同樣去禮賓府 林奠都係會話9知你 仲大可以已經無限期暫緩左 黎玩一大輪耍9你
同樣都係buy time 去警總會本小利大 好多 企正門口喊出訴求就得
亦都俾到我方回氣 依個星期三連攻 民眾要抖抖先可以再聚到最大數量
亦都可以觀望政府係咪想621過國歌法或者明日大愚 去警總點計都係buy maximum time with minimum effort
1點
發夢見到有個痴線佬係屋企門口 話我爭佢錢 本來想叫看敢用消防喉趕走佢 但驚整到成屋都係水 然後諗住用殺蟲水臭走佢 但諗落覺得會搞撚埋自己屋企成陣味 最後叫看更用鐵枝打走佢 但都覺得唔work 一陣自己出門口錯手打中埋自己點算 然後就醒左
睇錯sor
唔知幾點
話去警總嘅都戇撚柒鳩!
推 去禮賓府請佢食早餐
禮賓府啦
Pish
push
pish
有人跳樓都要攞盾戒備,而家盾都無個同你談判
https://lih.kg/1234266
[永久置頂]龍和道義士親自解釋16號防線真相
https://lih.kg/1234301
我發夢禮賓府有好多龜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞