和理非、勇武開始互相指摘,兄弟爬山,各有各做。得啖笑?

53 回覆
237 Like 6 Dislike
屌那星, 民陣遊行有無鬼都自然會散, 關咩撚事?不散?佢自己10點做完show就走左

唔係黑警武力清場, 都唔會有612.

大家要認清楚, 民陣示威係唔係都自散, 而唔係因為有鬼衝而散, 佢地一早已經散晒返屋企post FB
push
唔係淨係警方可以玩軟化打民意牌

我地都可以
和平示威(軟化,拎民意牌)->佢唔聽->勇武
不停咁樣loop
每一次都出師有名
所以和理非要不停配合 堅持
一邊停左就玩完
有人屌我都要講

和理非同勇武其實真係有分工
交換意見係必須
呢啲唔係屌,唔係割蓆
係真心討論,令到互相配合變成可能

明明612同616都係鮮血換番嚟嘅支持
講到兄弟爬山好似真係合作無間咁
跟住一有不同意見就各自努力
咁同互相割蓆有咩分別?
真心覺得好成功?
逐步黎 唔好急

總之大家記住我地爭取既野 根本一樣都未到手

我地仲未贏 場仗未打完

手足拍住上
[永久置頂]龍和道義士親自解釋16號防線真相
https://lih.kg/1234301
佔路只會失民意 連我都唔知班友係想做乜
隔離post講過
燒垃圾桶係振奮士氣用
同埋有警告信號
大家冷靜

唔好重蹈5年前既覆轍
不要被分化

請停止分裂
一致窗口對外
推比更多人睇到
我地要團結!
唔好惘想,尋日班和理非,連走出夏慤道嘅人都屌係鬼
認為和理非同勇武係相輔相成,缺一不可。驚有鬼就小心啲,睇下有無人做勁撚可疑嘅嘢。
至於各位半夜留守嘅手足,辛苦晒你地,回完血就會返嚟,等我地,唔好氣餒,一齊捱埋佢
https://shawtim.github.io/grandpama-bless/

長輩圖生產器,大家識做啦
同埋想講多句就係我地都未得到實質回應,千祈唔好比政府呃到,首要目標都係徹底撤回同埋將612取消定性為暴動。呢兩樣先係目前最重要而又有價值嘅要求。
因為發覺琴日一路行,沿途都有人叫「林鄭下台」、「香港人加油」。鼓勵士氣唔係唔好,只係我地要focus返喺上面嘅兩個要求,其他就後話啦。辛苦晒在場巴絲
有幾大鑊呀
人地開埋槍都無事呀
其實我都覺得要溝通先可以得到最大利益
但而家連各有各做都未做到,成版互屌post
捱完子彈仲要俾你地ON9和理非屌? 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞