林卓廷同糾察 我屌你老母

492 回覆
2356 Like 61 Dislike
發夢大概12點左右有班泛民議員上咗夏愨道石壆度講嘢
咁鄺仔講完嘢拍吓手就到條撚屌林卓廷講嘢
本身都諗住又係啲乜精神喊話 咁咪當聽吓就算
點知聽聽吓唔撚對路。

—-
林:我地而家贏5比0,係唔係呀?
群眾:靜左兩秒後歡呼
林:如果隊球隊贏5比0,咁我地仲洗唔洗衝呀?係咪唔洗衝呀?
群眾:係!
林:大家唔好衝,聽日我地去搵林鄭談判,好唔好?
群眾:好!
林:咁我地今晚就和平d,唔好同警察有衝突,保護好自己同身邊既人,聽日我地去搵林鄭談判,好唔好?
群眾:好!

*以上對話憑返我同朋友記憶 有錯請指正*
—-

聽完之後我哋o撚晒 然後就質問返佢我哋邊度贏5:0
我哋24小時前先犧牲完一個兄弟 原來咁樣叫贏? 又搞到個場好似嘉年華咁
慢慢地台下質問變多 當中包括幾位著黑衫遮住面嘅巴打
然後有班和理非「糾察」就衝出嚟圍屌佢哋話佢哋蒙撚晒面 屌人係鬼又屌人搞事 面口勁無賴 雙方開始起衝突
其他群眾就大叫:和平!和平!和平!和平!

最後雙方未打到人就俾我哋隔開咗 仲諗住事件完結
點知返到屋企見到有個戇鳩擺撚咗人上on9 group公審

所有相唔遮人樣就擺上網 下面留言啲人仲好笑 fact check都未做就喺度屌鳩個藍色衫男士係狗 人哋社工嚟㗎
乜原來依家看圖作文咁撚易㗎?
社工本人

最後我想同所有大愛和理非左膠講
唔係所有掛證嘅就係狗 麻煩做好fact check先
唔係所有遮面嘅就係鬼 唔想被港女影相打卡點相 再俾黑警秋後算帳嘅人大有人在
唔係大台/糾察就一撚定啱 你有嘢做錯我就有權同你討論 你冇資格控制所有抗爭者
衝都未話衝 質問緊條撚屌咋 就已經俾人屌到上天花板

見到成件事嘅走向 好似走緊返去5年前嘅舊路
香港人幾時先識醒?
我真係好撚柒嬲
明明係班死糾察啲格勁撚閪
又喺度逗鳩啲蒙面巴打
真係勁撚想大巴大巴咁刮鳩佢哋
最好笑係成班大叫和平!和平!和平!
識講又唔撚會有人制止同隔開佢哋㗎啵
再係咁真係焦土算啦無必要為港豬爭取
Push
啲鬼邊有咁撚明顯呀
你咁撚易捉到 去做鍾馗唔撚好?
屌你老母
五年前已經輸過俾中共網軍 今年啲人都仲係一樣咁蠢
美斯:我地贏緊3:0!
我見撚到連登同gp嘅post真係屌撚咗出聲
你班撚樣捉鬼?同以前比有撚進步過咩,屌晒你地老母
單單一張相幾段字就人格謀殺
我都喺到,見林卓廷講香港贏緊5:0已經好想屌佢老味,但見大家好似撞邪咁乜都和應就唔屌住,好在有巴打幫手帶頭屌。
只要質疑佢哋就係鬼
Sor 我係垃圾
我去澄清番先
我係第2個po有講過
和理非同勇武派同一陣線
所以旭手打人嘅大機會係鬼
但係其實我輕信左一面之詞

原本瞓緊 諗諗下唔對路都要起身澄清番
有時真係心都淡埋
隔嚟po有人講我哋行緊5年前嘅路
啲人只會聯想到 衝等於鬼 衝冇用 和理非最好
佢哋係咪唔想接受現實?因為我哋真係行緊5年前嘅路
屌你老母原來林卓廷個陣講左呢啲仆街野
原來係咁
On9,話明兄弟行山,各有各做㗎喇屌
hi益友
我個角度睇佢哋好似未打到
佢哋一衝埋我哋就隔返開佢哋
Btw多謝你瞓瞓吓都起身
正經post冇人理 淨係識叫人唔好分化
點解冇人入黎屌下呢隻屎忽鬼?
點撚樣5:0?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞