動漫台首席前線會員:遠阪凜 去咗遊行未? 定係仲開緊post 遙距遊行?

217 回覆
78 Like 5 Dislike
差個圖透
仲有
海賊王 1999話 集中討論區
開咁多袋幾錢
原來“好好睇快d睇”呢句話是出自條粉腸把口
你唔係唔知呀 出左快啲睇 好好睇
偶然one piece漫畫 發現google drive owner係"江允珍" 幾個漫畫post既drive都同owner
very大陸 有冇人知邊個黎
content都係copy and paste既....
drive link都可以既姐
又夾埋恰個弱智
台主母語唔係中文 唔好屈
係見過呢d字眼,不過當時真是無留意出自佢把C人口啫
係個弱智恰九我們,上親動漫台都好像受罪咁
屌你
早幾個月見你仲懶係中立咁幫下條賤畜 我都想屌撚埋你
見你家下一齊恰鳩個弱智
當時真係唔撚知道佢咁衰,我好心提下佢,佢就變本家厲係咁洗版,唔怪得個個咁撚憎佢
佢由始至終都冇改過
井狗開左個新ac喎
我都話新人一名,黎左連燈半年,真係乜九都唔撚知,近兩期新番才過來動漫台逛下吹水,先知道牠係咁撚衰,死霸爛霸開帖、洗版,我都唔明白admin都可以忍受得到牠的惡行,比著第二個討論區,一早ban 九左佢啦
點解可以開咁多個帳號?我都好辛苦搵到網上行電郵才開到一個帳號
唔識,我只知道用hotmail/google果d電郵不能註冊
又開嚟刷正皮+洗底
點解佢開分身唔使bam
仲要屈返人轉頭 淨係report其他人 自己就永遠都係啱
5毛 遠阪凜#3020 手持至少6個連登帳號,請admin跟進
https://lih.kg/1291657
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞