(長輩圖成效)我屋企個親共阿爸開始驚

224 回覆
5434 Like 15 Dislike
好似買大波 半2全2咁
你訓分買我WP跑第三都有錢收喎ching
唔好講少 我阿媽後生係中國係共產黨
我當住佢同佢個成日唱我的中國心既大陸叔伯面讀左毛澤東呢幾番講話出黎
佢地即刻收聲 樣都變埋
以前同佢地講親都會話外國勢力
而家一聽到老毛咁講即淆底唔咁駁
權力令人腐化,
我相信9成人做到毛澤東果個位都會咁。
睇開啲啦,有共產黨,冇窮人嘅
睇到個標題嚇到叫左出黎,老豆問咩事,我照讀比佢聽,讀左標題內文都未開始讀,佢成塊面白哂,自言自語,猛咁話「特朗普殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生;特朗普殺到黎,香港九龍新界無得避,要化身玉皇大帝打救蒼生……」

跟住衝左上天台,叫左一聲「鳴呀,點解係我」就跳左落去,成班仔女追上去都追唔切,有兩個女嚇到暈左,仲有個仔當場嚇到變左弱智,不停問人要唔要食腸仔蛋。

我就好好彩無咩事,但同班兄弟姊妹五十幾個人即時變左孤兒,你條仆街真係害人害物……
睇開啲啦,有共產黨,冇窮人嘅
仲要用返廢老思維答佢 笑死
好衰啊 咁樣玩老豆
睇完成個人心情都好啲
跌架啦
我又要攻入我家族whatsapp群
親戚助攻
下一波長輩圖
https://lih.kg/1231896
笑到gap gap聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞