[墨香私服] 最好玩既墨魂墨香重開啦

527 回覆
8 Like 20 Dislike
留明,有性趣
留明,有性趣

嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架
留名
未開ser唔洗入錢玩 連登仔玩咀炮就夠
嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

你睇我開POST個D圖就知多人
留名

嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

你睇我開POST個D圖就知多人

收唔收咀炮選手
嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

嗚呀
唔好再玩啦,破壞自己美好的童年
上次中晒伏

咁玩咩服好呢巴打
嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

嗚呀
上次中晒伏

咁玩咩服好呢巴打

正服 墨魂online or play GTA
嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

嗚呀
上次中晒伏

咁玩咩服好呢巴打

墨魂online = 比狗玩
燒錢過什麼私服
嗚呀細個好中意玩
呢個ser多唔多人玩架

嗚呀
上次中晒伏

咁玩咩服好呢巴打

本身一堆人玩緊上年6/7開既墨魂online 本身好高期望
而家唔知得番幾多個玩緊

服又係堆香港人退先(唔肯定係咪post入面) 而家又開新墨魂玩
如果係咁 點解要退服後又要轉新服 玩黎哂時間

上次墨魂online 勁有勁既玩 廢有廢玩 如果係咁, 不如唔好開post招人入幫玩 直接係game有緣見算啦

而家咁多墨魂都唔知重有邊個係玩緊邊個 正服都有兩個, 而家又有哩個
而家唔知得番幾多個玩緊

服又係堆香港人退先(唔肯定係咪post入面) 而家又開新墨魂玩

上次墨魂online 勁有勁既玩 廢有廢玩 如果係咁, 不如唔好開post招人入幫玩 直接係game有緣見算啦

而家咁多墨魂都唔知重有邊個係玩緊邊個 正服都有兩個, 而家又有哩個

而家唔知得番幾多個玩緊

其實呢個墨魂墨香係出先過正服墨魂online
只不過私服回響無正服咁大
但以私服黎講算係出名
墨魂online我期望都好高
一開頭高登有成百幾個玩家
後尾我退之前已經好多巴打退
可想而知佢真係好伏,伏過私服。
我玩墨魂墨香,玩得仲耐過墨魂online
其實開post,都係想多d人一齊玩。
如果唔開post,你或者其他未玩過墨魂墨香既巴打又點會知有呢個私服?
墨香都係想同番溝通得到,夾到既人一齊玩
廢有廢玩,勁有勁玩?
互相carry都得姐
有性趣
有性趣

人稱自動派膠機 由黃河派到南戴河
就是me
個D打手肯收皮未
呢個服可以同GM買裝 幾千銀一件頂跳綠裝
課得多開掛又唔會封你
之前高登有巴打已經POST哂圖出黎
反正都係燒錢點解唔玩正服?
曾經揭起戰幕
企係聖界既巔峰
Mk既宿敵
絲打們既男神

可惜清泉已不在
聖槍終埋藏在南戴河
反正都係燒錢點解唔玩正服?

正服都無咩人啦到依家,好似係
正服出到真5,一件都幾萬蚊點玩
個D打手肯收皮未
呢個服可以同GM買裝 幾千銀一件頂跳綠裝
課得多開掛又唔會封你
之前高登有巴打已經POST哂圖出黎

呢個我唔知喎
我無試過比幾千出去買一件裝
不過我試過拍片SEND比GM
係有封到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞