陳淨心:建制派遺臭萬年

163 回覆
1334 Like 13 Dislike
陳淨心:鼓吹暫緩修例的建制人士在重要關頭臨陣退縮!你對得住選民嗎?對得住90幾萬支持修例的正義市民嗎?你對得住日以繼夜守護香港和平的警察嗎?你們的退縮令政府管治權威盡失,換來暴徒罪犯的嘲笑更囂張氣焰,日後警察執行職務更為艱钜,你們是香港的千古罪人,寫在歷史上遺臭萬年!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=352405935458172&id=343616143003818&__xts__%5B0%5D=68.ARBU2iBNUvB73abi34pMH_mETRmOKoaNP3BgN52zIescec81jE0iyNwt-BH7RlknPALwugomKRt-a-EwJXa3xAAaBFpUicTRaaIx49BtP3eYfEuN1iAzlUFhhL4m5ZDQpVw09qzkc0RNzYzqm4Gxmx8BS8Yi-EY6kgomtmR1QP0LfX88gbkKMqX_XaX-jkzR0FETRaNP99XyR-Og72BylTiZ__yTGQtEPYw-qEg_nwPqVXPduUBFgac5mQB1U8ANV6ignHpZojZsfn4QxWrKokgrqYUvEP2ZTlMXYWPsLwTLifnop4P5bBd_asJXFgMRssOLwVwzGE-5_VlQbfk&__tn__=-R
啱啦 成日搞分化

你班仆街仲唔清清楚楚知道分化既威力?
佢出聲即係689有機復出
鬼打鬼喎
左右不是人
未完架
我地仲會繼續做野
要建制派血債票償
u2啦八婆
鬼打鬼 博出黎選
親中真係好撚明顯
周融:90幾萬支持修例 = 610萬反對修例
啱啊,快撚化搞分化
原來佢哋個聯署仲count緊
拉咁幾個落黎應該都唔輪到你上位
好簡單姐,你組織一個80萬人o既遊行
再帶頭衝擊立法會,比警犬打幾棍,食幾粒催淚彈,咁淋病就會跪低再修例架啦~
方向正確
激進建制 打 建制 咁似 激進本土 打 溫和泛民
笑死佢真係痴得幾勻循咁認真報數既
就嚟一億未
收皮啦90幾萬屌你老母
一撚樣
以其人之道還治其人之身
今日掉轉晒

激進建制心恢已冷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞