求Page/KOL/明星 清泉/垃圾名單

715 回覆
323 Like 15 Dislike
周柏豪 樓主打錯字
森美
但佢老婆呢幾日都有po
唯免誤判,希望有圖
周國賢 岀咗好多次post默默支持
清泉:
KOL:
Rock 哥
Bob叔
伍公子
加葱
霍哥
豪dee
蘇霖

名星:
Heidi
楊千嬅
Rubberband
周拍豪
林泳淘
陳詩欣

Page:
Fhproduction
Office daily
新假期
Presslogic
佢老婆同佢係兩個人嚟喎其實佢唔出聲唔緊要,可能係公司唔畀,但update個囡ig嘻嘻哈哈玩得咁開心就知佢咩料啦,正常人都無心機去update玩樂ig啦,停一排好難咩?
無論media agency, pr agency, 希望大家以後都可以參考而段時間各publisher 同 celebrities 嘅行為,就算渺小,都希望我地可以係我地行業中展現我地嘅良知。

616 一定要上街

beauty blogger
其實好多公司都係寧願多一事不如少一事,如果真係有圖話佢地係垃圾,為左brand safety,啲公司一定唔會撐
[金鐘宣言] 希望聽日能夠朗讀出金鐘宣言俾全世界人民聽到
https://lih.kg/1228072
三家姐-有返香港
羅素的紅-寫咗俄文文章講比俄人知咩事
rock哥
伍公子
大家如果有圖,可以直接改list,之後再review
講多少少,其實好多brand 簡kol/page 個陣都係靠agency,而個堆人根本唔會有時間做好詳細嘅review,好多時候都係靠自己感覺同經驗黎做決定。

尤其係大部分都無咩太多分別嘅時候,佢地真係靠自己嘅感覺簡邊個會好啲

所以有list對佢地黎講都係方便
微辣個班有無圖?
清泉:
KOL:
Rock 哥
Bob叔
伍公子
加葱
霍哥
豪dee
蘇霖

名星:
Heidi
楊千嬅
Rubberband
周柏豪
林泳淘
陳詩欣
周國賢
陳偉琪
Shiga
Mag

Page:
Fhproduction
Office daily
新假期
Presslogic
就算我地唔似大陸咁可以令佢地發達,至少香港唔會令佢餓死
關楚耀 JW? 印象中佢地有po過啲相
莫竣名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞