林鄭見完記者後,英國外相Jeremy Hunt用"Well done"形容香港政府留意到市民訴求

185 回覆
20 Like 2024 Dislike
我覺得似串政府多d
唔撚洗再指意英賊
食屎啦英國狗
英賊為錢奶共奶到on9 咁
我地6月12號係英國領事館門前搞既聯署運動
係唔夠24小時既宣傳下
仍然得到超過200個英國國民/歐盟公民親身支持 (有show passport,冇水份)
聯署已經交與使館代表, 稍後亦得到英國國會議員回覆跟進

因應當日局勢轉差, 我地提請使館代表開放使館範圍作避難之用
而使館代表允許開放門前屬於使館既空地

我地黎緊星期日遊行當日會做3個聯署運動
1. 逼英國面對中英聯合聲明已經無效
2. 要求英國停止售賣催淚彈予香港
3. 要求歐盟停止售賣武器(水炮車等)予香港
地點同樣係英領事館門前
同埋會有人係遊行隊伍入面流動搵人簽

美國已經有所行動, 我地都要逼英國作出行動
請大家帶同歐盟或英國護照(BC/BNO)支持
Well你老母
Done你老母
最撚廢你你班英國佬
Well你老母
跑第尾, 都唔算人格問題

你o係條賽道打9人, 仲話抖下先, 可以唔打住, 唔知第日仲打唔打o架
教練仲應該同你講well done?
快的入去屌鳩佢
如果唔係啲人以為香港政府真係做得好好
Jeremy CUNT 快d返歸屌你個大陸婆 PM輪到BJ都未到你
好彩冇bno
英文u左?
反話喎
Fking scumbag Jeremy cunt
wish you lose the tory leadership campaign
林鄭勾結外國勢力又一鐵證
已經入去屌柒佢
佢老婆係支那人,一早洗晒腦
條友本身犯眾憎被英國人屌撚到仆街
Trash ass country. CCP’s cocksucker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞