[年經]新季Diablo2 美西專家拓荒區

119 回覆
3 Like 6 Dislike
我諗起十年前玩法師lv98
正路都係去牛關練LV 啦

點知有條友拉哂牛同牛王塞左響門口 一入去未Load到畫面剩係聽到牛聲

然後就你的英勇長存人心了
試過入tp比成堆souls秒撚左
之後玩第二隻Sorcerer 唔記玩到90定91 去帶人打點知中隻金名鬼鬼 Fire Ice Lightning immune
好彩冇Lag機即刻teleport 狂走
今日reset?
reset左兩個月了 而家發夢 冇人玩
細細個成日玩既game, 畀你挑起條癮玩添
但美西我有delay....同埋角色同NPC 唔識出聲點攪
即係禁左冇反應?
可能咁岩server delay 間唔中會咁
係出左招隻怪delay 1s 先死,都幾難攪
出聲係平時同npc 講野有野講或者出招都有聲架嘛,點知乜聲都無,得背景音樂
我setting 無較任何野
半夜有無人玩?
舊果班我地冇玩了 呢兩個月太忙 如果你地新既仲打可以自己開個GP一齊有緣下季見
有冇普賽玩家
仲有冇手足玩... 想搵野減下壓
自己玩緊美東
雖然話暴雪跪左 但比左錢買兩條KEY唔玩好似好蝕
有冇其他巴打? 我應該依幾日裝番
有個美西冇post冇人玩
有無人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞