政府高層深夜急召會議 林鄭料今宣布暫緩修例

479 回覆
16 Like 3202 Dislike
暫你老母
我屌你老味啦,你老母全家比狗屌
階你老母,目標只得一個
我地要既係撒佢老味呀!!!!
由頭到尾都係要撤回!
林鄭係聽民意既話 唔該你撤回!

暫緩係絕對唔收貨!

1. 103萬人以至612 全部都係撤回
如果佢話係尊重民意而暫緩 根本唔汲取教訓 無聽民意!
講暫緩既 都係啲建制派既人
不撤回 不收貨
想用暫緩俾啲甜頭香港人根本係一種侮辱!

2. 暫緩根本無意思
你估問題係修法度咩?
一日你未搞掂中国既法治同人權水平
一日你未搞掂政府賣港既形象
你點改都係無人會信 根本係信任問題!

3000名法律界人士咁有權威都話要反修例 撤回送中
憑乜野覺得暫緩再同人解釋會令人信?

6月16照出街 講多次我地既訴求係撤回而唔係暫緩!

你咁樣叫讓步!

你同我撤回完同我放埋啲被捕義士先叫讓步!
暫你老母!
緩你老母!
唔好撚再同我講階段勝利
階你老母段勝利呀
階你老母勝利

撤回惡法
【請廣傳:有不安先兆出現】

種種跡象顯示,政府今日的曖昧行徑,背後有人教路,完全是所謂「邊打邊談」策略,有系統進行中。

一邊派人出來放風,萬事有商量;另一邊嚴厲追究大學生、中學老師、受傷求醫人士,搜查宿舍、制訂罷教名單、在醫院拉人;此外,工聯會繼續譴責暴動,有建制商戶出來說集會影響生意額。

情況意味著甚麼?在未來兩星期左右,政府會作最後試探和努力,一旦發現上述手段有用,群眾開始放鬆,猜測事情會「自然有轉機」,誤以為可以觀望下去,令星期日的遊行人數大減,星期一聚集人數不足,就會臨時商討復會安排,快速通過。

變相任務完成,修例可如期七一前通過,林鄭照樣順利出席「慶回歸」活動,接待中央領導人,事後再慢慢詳談有無必要問責,選哪一位官員出來負責,甚至未必是林鄭。
不撤不散
有無人整新既長輩圖

話林鄭用語言藝術 暫緩,並非撒回,
仲會繼續相關修補漏洞工作

想繼續欺騙香港人

依家要撒回 暫緩有鬼用
616繼續上街 不撒回不罷休
不撤回!! 聽日見!!
收皮啦
星期日不見不散 話之你暫緩
依家係完全睇你政府唔順眼
勝你老母
暫完一排 就話你哋班人唔聽政府進一步闡釋
消息人士表示,今次決定是希望有關《逃犯條例》的修訂能夠回歸理性,讓政府有時間聽取民意

屌你老母咪講咗好多次撤囉 仲聽你老母咩
仲有炒9林鄭呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞