發現馬會啲廢老真係無撚腦

125 回覆
2043 Like 8 Dislike
是咁的, 最近網上流傳陳小春王祖藍梁烈唯一齊支持反送中,馬會啲廢老開始議論紛紛, 跟住我行埋去係同佢哋講陳小春係政協委員,竟然禁叛逆反政府,真係枉中央咁信佢,啲廢老不知幾驚訝, 跟住佢哋就望住張圖係咁屌, 周圍出街同人講陳小春正仆街,我就發現嚟廢老真係冇撚腦。
聽日開始我諗住借啲意同啲廢老講,修例其實係林鄭月娥用黎反中央嘅奸計,目的係引蛇出洞引曬愛國嘅青年出嚟拉曬佢哋,另外透過逃犯條例要脅嗰啲清白嘅大陸官員,收佢哋$, 如果唔係就屈佢哋有罪,送曬畀中央,, 然後利用收返嚟嘅錢,進貢比大英帝國, 證據就係林鄭月娥老公有英國國籍,全家喺外國留學, 然後叫廢老留意番最近嘅新聞,中央都話冇提出修例,政府官員同建制紛紛還沒提出修例建議, 由頭到尾都係林鄭月娥搞出嚟嘅, 叫佢哋睇下陳小春呢啲重要嘅政協委員都出嚟反對, 就知道修例係奸計, 廢老們作為有識之士一定要識穿呢個陰謀。
笑死
[文宣升級]長輩式反攻保皇FB Page
https://lih.kg/cOfzhS
同廢老理論係佢哋唔會明
一定要順番佢哋嘅思路
以訛傳訛 配合埋長輩圖
係youtube拍下片講下修例係個外國勢力大陰謀
啲冇批判思考嘅藍絲一定信到十足
先和議,再引導,拎住份馬報就係自己友!
仆街留名等更新

營造同路人嘅感覺
得閒再吹下自己大陸上面識人知道內幕
讚對方識嘢,十個廢老十一個認叻
讚到佢飄
急不及待想玩玩了
玩撚到啲廢老化
廢老除左賭錢叫雞真係仲識乜
爭認叻
夠整長輩圖
估唔到陳小春咁正義!!
屌,邏輯簡直完美,我睇完都爭啲信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞