[gay]互相含情脈脈的心事分享區(39)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
http://m.77mh.com/201702/352745.html?page=1

bl 作品推介

雖然人物好多 但係感情描寫得唔錯
雖然過左但你地想唔想收花架情人節果日

唔想
好哂錢
好阻頭阻勢
而且咁咪同哂條街啲人講我係hehe

唔想
好哂錢
好阻頭阻勢
而且咁咪同哂條街啲人講我係hehe

某貝:港0

一/幾支ok
假花裝飾ok
公仔花ok
太多一大束我唔得

貝叔

公廁真係公廁

邊係
你睇錯

一/幾支ok
假花裝飾ok
公仔花ok
太多一大束我唔得

我想折現
俾份ASSIGNMENT 狠狠咁屌緊屎眼
救命呀屌 點解明明隻隻字都識解 拼埋一齊我會完全唔撚明

一/幾支ok
假花裝飾ok
公仔花ok
太多一大束我唔得

我想折現

我諗緊送唔送札大既比佢放係屋企

+1 英文長句睇死人

一/幾支ok
假花裝飾ok
公仔花ok
太多一大束我唔得

我想折現

我會心諗
掉又唔好 唔掉又冇位放 點好呢?

+1 英文長句睇死人

完全唔知佢想問我咩

一/幾支ok
假花裝飾ok
公仔花ok
太多一大束我唔得

我想折現

我會心諗
掉又唔好 唔掉又冇位放 點好呢?

佢屋企大把位 放係佢間房都得
好彩嗰陣同佢佈置間房嗰陣時留咗位

+1 英文長句睇死人

完全唔知佢想問我咩

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=424479284563752&id=102174863460864

雞莊

笑左

大笑
個醫生唔洗旨意升

即係個醫生屌佢冇用套
一陣約左 boy god bb 食個 quick dinner
唔知係點架呢

仔仔都係無搵我,我都唔打算搵佢
頂你個肺今日dayoff 都唔搵我,要分手?

男神係點?
唔係咁就分手呀
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=424479284563752&id=102174863460864

雞莊

笑左

大笑
個醫生唔洗旨意升

即係個醫生屌佢冇用套

環保吹同磨下都有機會奶野啦
篇文個PATIENT 話次次都SAFE SEX 呀嘛 應該有用
留名之 啲post名越黎越唔知做乜
留名之 啲post名越黎越唔知做乜

你問下個當事人

雞莊

笑左

大笑
個醫生唔洗旨意升

即係個醫生屌佢冇用套

環保吹同磨下都有機會奶野啦
篇文個PATIENT 話次次都SAFE SEX 呀嘛 應該有用

可能無環保吹 醫生都淨係話屌到個淫零射姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞