呢間糖水鋪果兩個老闆正仆街,話警察好野

34 回覆
202 Like 6 Dislike

今日八點幾去呢間糖水鋪食野,坐左係個門口

食食下就聽到果兩個女老闆係收銀話咩警察做得好,班細佬阻住個地球轉

佢地係到睇手機,應該係睇緊612 d 片

短頭髮,青色頭果個仆街老闆重話自己契細佬係咩西九龍總督察,好威水,屌你la,小心生仔冇屎忽

我同我女朋友聽完嬲到震,食到一半就埋單走左,好後悔冇比句 “威你老母” 佢

巴絲們,唔好幫親佢地,睇佢點威法

鋪名:小方糖甜品
地址:九龍城龍崗道23號地下

其他分店
1.將軍澳貿業路8號新都城中心三期地下G07號鋪
2. 旺角廣華街2-20號地下翠園大廈二期地下1號鋪
3. 將軍澳唐俊路12號天晉匯二期地下G09號鋪
4. 九龍灣牛頭角道22號淘大商場二期地下G224-225號鋪
食屎啦

五毛大軍洗版注意

————————————————————
技倆 一 : 起臭雞底 / 有朋友支持警察xxxxxxx

技倆 二 : 引起罵戰 (耶撚唱歌有乜用)

技倆 三 : 未證實既消息 (8點記者會)

技倆 四 : 花邊新聞 (例如田蕊妮杜汶澤)
————————————————————

全部目的就係為左
引起討論

越多人入去留comment,
個post越易上熱門,
即係 可以令到其他有用既熱門post拉到落黎

記住
要做對大局有幫助既野
小事就打贏場仗先處理

五毛有意將
實用 既風氣
變返
無意義 既閒談

唔好中伏呀!!!!!
消防食環
唔係今日喎 係七月八月都應該定期check
暑假最好生意 萬一走火通道唔合規格
啲嘢冇雪好擺到壞咗 會害到好多食客㗎
ok喎,食環check佢重唔仆街
方你老母
係 小你老母
仆街
我隔幾日就食
罷食!
影招牌有撚用咩 看圖作文?
有冇證據呀?

如果有多啲證據, 拎畀啲城大、浸會學生睇, 應該唔夠三個月就執
我之前去食,佢地好鐘意同客吹水,吹吹下就加埋我facebook,有佢地嘅相

其他就冇
呢間野出名難食
所以記得支持香港良心食店

[整合]香港良心企業商舖地圖
https://lih.kg/1223070
啱啊,良心食店要得閒去支持下
刻薄樣
我之前去食聽到有人大聲屌黑警喎
果兩個老闆有冇回應先 你又點知個兩個係咪老闆
如果你淨係話聽到 一陣間屈左人點算
咁樣係咪又有更加多人會唔鍾意我哋呢啲反對派
當然佢哋如果係員工咁講都值得指責
我只係想大家批評店舖前小心啲
因為我之前去寶琳食係聽到有員工大聲屌黑警
其實我都唔知太多
但係如果係官方或者老闆講就一定要做嘢我哋
小方糖啲野食好撚垃圾
嗰兩個唔係老闆嚟喎
個別員工嚟咋喎
你又知
一定唔會幫襯
朋友喺旺角分店做 嗰到老闆好好人成日比9折我
佢發夢
夢到成班同事粒聲都冇出612射波去哂立會幫拖
大老闆都冇屌柒佢地最多自己落場砌掂佢喎

拿都係聽佢講嘅姐 連登仔信唔信自己諗
我淨係覺得咁撚多分店
咁啱嗰兩個老闆又係嗰間又講呢啲?
我驚係有其他人惡意中傷咋
最擔心係影響香港人嘅團結 雖然只係好小事但係唔可以忽視
Push
我6.9 遊完行 去左旺角食佢 明明見住佢地痴哂啲 反送中 的單張喎 起碼旺角係清泉先啦
做5年前的喜記囉
AlexYing你好
本人是該店負責人
圖中2位女士是本店員工,我昨天已經跟整店的同事了解事件,但整體上的意見與立場跟描述有很大出入,她們立場都是支持學生,支持"反送中",所以我想了解一下你當時坐位的位置與所點的食物及事情詳盡經過好讓我可以處理,如確有其事,定必處理!!
感謝配合!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞