證實長輩圖真係有用

888 回覆
4219 Like 4 Dislike
原因

你地呢班後生仔只不過係羊群心理,一窩蜂去反送中
https://lih.kg/1223397
[推上熱門]工聯會安蔭區議員教畜梁子穎收皮(多圖)
https://lih.kg/1222781

大家快啲send長輩圖比佢
平時你哋班後生仔未出聲已經先入為主咗你哋係搞事
反而呢啲不明來歷嘅圖佢哋會覺得個source係好權威
thx
其實唔洗講咁多
可以一炮過呃哂所有廢老入局
令運動成功
我唔介意呃多兩錢重

今日係地鐵先收到無差明airdrop
9UP議X (創辦 保民生 抗修例 稳經濟 )戈位人兄
加啲花同漸變字就掂
誇張成分我認有
但無呃既成份
請問你知道呢班target audience 既需要嗎?
如果屋企人可以理性同人分析
我相信不論建制派整既長輩圖同連登整既長輩圖都一樣唔會遮蓋到事實/一件事既真相
你知道有幾多人理性同屋企人分析搞到鬧交?
而搞到鬧交既問題係長輩唔聽我地講野
點建會搞到香港媽爸會唔聽仔女講野
你有無諗過呢個問題

我想講好耐 每次講親時事
我媽爸都好激動鬧人
我講得唔岩聽就鬧我
我理性分析繼續鬧我
我錯係邊?
你話我知我可以點做?
求教
文宣部應記一功
所謂針唔拮到肉唔知痛,對住班金錢至上嘅人係唔需要講咁多大義澟然嘅說話,因為佢哋聽咗之後都會自動過濾走
反而針對佢哋切膚之痛,一擊即中,效果仲好

亦都唔可以話係呃氹緊佢哋,總有人係會因為啲好幼稚嘅理由去支持/反對一件事
你係用緊常人邏輯,而呢d 圖既對像係長輩,而唔係你
解釋到未?
點解荷花成日出現?

荷花係咪好權威?
依到邊句錯
你幫我地fact check下?

認住依幾條友
大家仲唔快啲send長輩圖俾佢地!
唔知

work就得
估唔到咁樣逆向攻擊先係最有效方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞