[ONCE] TWICE 討論區(157) 祝我們最愛的忙內周子瑜0614生日快樂(2)泰場大發+加油啊香港人!!

1001 回覆
41 Like 8 Dislike
齋場境fancy仲要貴啲但啲cg爛到激鬼氣
又要落咁多cg效果又唔做好
Fancy比起以前風格上嘅轉變幅度我覺得啱啱好啦 都唔算保守 幅度再大d 風險有d大 反應可以好好但亦可以輕微flop 三本部應該會keep住幫佢哋穩中求變
淨講歌嘅話我覺得fancy完勝哂兩隻日單 咁封面 服裝 mv呢d就唔駛討論啦 垃圾三本部
但係到依家,我都仲係覺得stuck my head做主打會好過fancy
可能我覺得stuck my head好聽啲啲
不了
不了+1
個人覺得stuck in my head 較普通
同埋係唔會想戴住耳機loop首歌
但演場會效果一流
點解fancy 風格上好似轉啲唔轉啲咁
除左試水溫之外 仲要睇埋日本呢個大市場既反應
如果BT數據上贏到HH 咁下次CB 應該係真GC了
勤力MO開V
第一個就睇家姐
淨歌我都覺得fancy好啲,只能鬧三本部養慣哂
而家我好好奇日本仔鐘意邊首多啲,睇mv數breakthrough去得快啲,但line music chart一出果陣好似happy happy好啲
造型簡單但好靚好可愛
VVVV無彈通知

好似直接話家姐嬴唔到hana太認真喇
仲要一開波就係勁high
係好一大截 不過可能係因為我個人麻麻地佢哋d日文歌 加上fancy係韓主打都好top

講開又講 想討論下 你哋覺得最令一首idol gp嘅主打歌成功嘅因素係咩? 我覺得最最最緊要始終係隻歌有幾好聽 可能佔6-8成 其次就係隻歌嘅concept 同埋個團ca唔carry到 啱唔啱個concept
你咁講
又令我諗番起,佢個7小時馬拉松vlive
跳舞v變左普通v
遲啲有mo親自制作samo夏威夷tv
既然都開咗唔好浪費佢
有普通v都好呀而家佢地少開v 9up,多一分鐘係好
When Momo said she wants to do a reality, she said it while looking at a manager 👀 I think this is the 3rd or 4th time TWICE themselves mentioned about wanting a reality now...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞