保良局百周年李兆忠紀念中學通識老師Patrick Yip

292 回覆
989 Like 20 Dislike
小草早幾年成日著住件熱狗tee返工
證明百周年個政治風氣好自由
其實你地學生可以照搞,唔洗問校長
講真我地做老師一定冇可能話准,容乜易畀人擺上檯

你唔問反而大家重容易做,你地學生照搞啦
你地早幾日派白絲帶冇通知我地,我地可以當唔知,所以我地冇做任何野

但如果你問完我地之後你再派,我地真係冇辦法扮唔知
百周年仲有個死差婆
張心怡 第一屆DSE Grad
魚彈革命個陣瘋狂po撐警言論
好多人unfriend左

比我po左上隔誰post之後 火速改名
Facebook兩個account都改哂名

死差婆 夠膽做唔夠膽認?
宜家做警察係咪好失禮你?

屌你老母死差婆
乜搞到咁 明明928都仲開到關注組
請舊生留意#52
痴線㗎老閪都奶
吓 前年我哋9度著街褸都比佢話我哋係動物係到求偶/係群眾樹立形象啦
佢之前最鍾意個班老師都係fb轉哂icon譴責差佬暴力,唔知呢條臭閪點面對班老師呢

仲有呀做差婆唔係好偉大咩,閃閃縮縮成隻過街老鼠做乜柒
一齊推爆佢 屌佢老母死差婆
傻強
嘩屌
而家唔係起底既時候,
對大局無幫助

(好撚重要)提防五毛大軍洗版注意!!!!
https://lih.kg/1221737
仲有紐約站長係我F.1中史堂講六四同播片 係我政治啟蒙嚟
成功清走咗我小學被洗腦中國偉大富強果啲垃圾
不過佢同啲犬好熟
可唔可以馬賽克左其他老師 勿相認
佢係咪日日對住林鄭幅車頭相打飛機
食屎啦丁舉人,成日整埋啲on9 policy又成日驚啲學生罷課得罪無良局
你唯一德政係冇限制學生老師發表政見
百周會播64短片,間唔中有forum俾人debate吓政見,個陣928出去啲老師唔會屌淨係叫你小心安全

原來係左二。
利申,grad 左十世
你個位同學應該係百周異類喎
閉起偏頗嘴巴 下一句就愛林鄭 我懷疑佢有精神分裂
不知所謂 唔解會請你呢啲垃圾?

利申:校友
我一走咗就搞埋啲咁嘅野
而家個副校都唔知點做野嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞