[航空]連登飛機膠討論區34

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
司法部長查前國防部長
疑似不當裝䧟的787出晒貨
減料賣畀減航
ANA
因航冇買 又贏
一陣咖哩味
垃圾波音
If it’s Boeing
I’m really not going
原來上面講緊呢舊嘢
大家小心用機埸自助保安閘機
https://lih.kg/1261130
其實影相個作用係咩?對下同你護照個樣一唔一樣?
South Carolina Boeing factory
因航掃晒垃圾interior A350 ,乘客見到明顯過787問題
其實佢個網站寫咗

使用你的個人資料
為核實你進入機場禁區的權利,我們將以下列方式使用個人資料:
檢查登機證及旅行證件上所示的全名是否一致;
檢查當前拍攝的容貌特徵與旅行證件所儲存相片是否一致;
驗證登機證是否有效。

不過支那嘢蠱惑根本唔洗講
尤其boarding嗰陣都會人手對面樣同passport上面係咪一樣
仲有其實呢個step可以opt-out
搞到成件事都好鬼
其實A350個interior到而家都冇好過
問題其實係Zodiac Aerospace到
最近Zodiac D QC差咗好多
CX由Galley到廁所到J class櫈無一倖免
遲啲推self boarding
會攞你呢幅相黎做ref
支那big data, train 同update 佢套black mirror
支那我就唔會信。
呢個真
係787 ground完無耐,半島電視台有集講787嘅已經話呢間廠有嚴重問題
話有客基於quality問題拒絕收South Carolina裝嘅787
原來上面講緊呢舊嘢
大家小心用機埸自助保安閘機
https://lih.kg/1261130
其實影相個作用係咩?對下同你護照個樣一唔一樣?
其實佢個網站寫咗

使用你的個人資料
為核實你進入機場禁區的權利,我們將以下列方式使用個人資料:
檢查登機證及旅行證件上所示的全名是否一致;
檢查當前拍攝的容貌特徵與旅行證件所儲存相片是否一致;
驗證登機證是否有效。

不過支那嘢蠱惑根本唔洗講
尤其boarding嗰陣都會人手對面樣同passport上面係咪一樣
仲有其實呢個step可以opt-out
搞到成件事都好鬼
遲啲推self boarding
會攞你呢幅相黎做ref
支那我就唔會信。

其實收集呢d相真係好多地方都有做
最簡單就係日本,入境果時開宗明義要影相

不過陰陰濕濕收集完又唔話你知就係另一回事
日本係收入境,支那收出境。

唔好拎日本同支那比!同埋日本唔係收集日本國民。
收國民其實好容易
大家整passport果時已經收咗啦

支那陰陰濕濕當然冇得比
但收集資料唔係得支那先做
所以我對NRT而家test緊個system冇反對過㗎

係支港政府信唔過先有人叫人小心咋嘛
主因:QR太多機剩
藉口波音生產質素有問題可以接受
其實有冇航空公司/機型執飛率既統計?
例如QR117 118果啲, 一Check就知要避

787除左一早知出事要改schedule之外
印象中突然間出事既機會唔算高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞