用Google map整緊愛國/愛港商業地圖,求報料

241 回覆
169 Like 1 Dislike
多謝樓主用心做整合
`
食得、幫襯得

push

將軍澳寶琳新都城hungry korean, 將軍澳遊行4/8 派保礦力,以及5/8罷工休店。
https://www.facebook.com/大飯糖-Sweet-Canteen-154490107948303
深黃食店 大圍美林村

大圍 友酒棧
提供學生餐
科學園有間叫星馬屋,個老閣戴晒金鏈成個老粗樣,佢係咁屌D學生搞連儂,屌佢地搞乜撚野反送中 勁大聲半間餐廳都聽到

半間餐廳,因為間野都算幾大
Billidart restaurant and bar

老細撐狗嘅

石塘咀加記
push
歡迎EMAIL報料~
PUSH
葵涌廣場 九份茶舍
之前6月遊行日子 有poster話香港加油 仲有優惠着黑衫減5蚊
PUSH
做實事, 反大台

[投訴] 機械式回覆, 內容抹黑兼攪大台
https://lih.kg/1434830
請罷買 福建幫開的 優品360
https://lih.kg/1435055

大埔廉記唔歡迎黑衫

仲找人攔截

呢間全港有幾間分店

我要再三強調

呢d list根本唔需要app!

Google map 唔需要成本,Google幫你頂埋攻擊,俾埋介面你用,又個個都有Google map app,唔洗開發審批!更加冇可能插廣告,清清白白冇收入來源!

唔好俾錢任何同類型既app!俾去612基金或者買gear俾前線更好!

唔係攪一言堂,唔係要你只睇我張list,只係支持前,停一停,諗一諗背後既人有冇利益,我可以同你講,我地係無償工作!

因為要發夢又要番工,更新係慢d,但我地持續做左兩個月,唔係畫工仔冇野睇r人入gp想搵錢,只係好簡單收集番出現左既fact,俾消費者消費前諗一諗應唔應該!no more!冇諗過其他黃色商業圈之類近乎紙上談兵既野,openrice大家有眼睇,又係一個賺錢app!

近日越來越多人拎個idea加幾張圖靚靚仔仔就搶曬眼球,開宗明義收錢(就算post話唔收用家,但tg入面話會收鋪頭錢),實在令人憤怒!

準備發夢,list明日繼續更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞