士多Zstore 割席

278 回覆
35 Like 1482 Dislike
間舖頭嘅收入同老細割席之後會考慮吓嘅
多你老母元,想食晒兩家茶禮,收皮啦
利申:從來無幫襯過
扯貓尾?

不要小看網絡平台的威力,
每多一個發聲,
就多一份力量!!!

大家可以都叫朋友係自己既網絡平台到發聲
呢個係其中一個發聲方法
不要俾政府睇死
我地係唔會就咁屈服強權

一齊呼籲香港KOL清晰表明立場去發聲!

急!!需要大家幫手!!
https://lih.kg/1219585

你好,
作為香港既KOL, 係應該做Key Opinion Leader應該做既事!
如果你是支持這次香港的抗爭運動,希望你能夠發揮不同角色的作用,係你既網絡平台上發聲!

作歌既可以作歌,拍片既可以拍片,寫文既可以寫文。
但絕對唔係求其出個story, 影下地下,影下天空,就話自己緊張香港。

亦希望你清楚表明自己的立場,不是食大茶飯講d唔講d, 而係真真正正講出你對引渡法既睇法!

當你口說支持,但又沒有就著KOL的角色,在網絡平台沒有就香港的抗爭作出清晰的回應和表明立場,身為Key Opinion Leader, 你慚愧嗎?
唔出post都好過割席
香港人真係最憎割席呢樣野
唔撚信
屌你老母
你老闆當人弱智咩
永久blacklist
可唔可以幫手比d本土牌子知道佢嘅取態唔比貨佢?
士多起朵就係靠嗰班本土牌子玩本土情懷 而家過橋抽板
收皮
收啦
人地政協喎 高檔幾多先得㗎
Ztore 貴撚過閪
改名啦,唔係香港人既士多

HKTVmall好用好多平好多,仲時時有折扣日
本來因為佢哋買好多小店嘅嘢以支持佢哋
而家佢哋咁仆街
以後仲可以喺邊度買到小店嘅嘢
一dd 真係要搵平野要兩邊都格下價
zstore小野賣過hktv好多,又唔係平過hktv好多
之前都仲會幫襯下鄰住買,呢家可以省返
平得幾多
Hktv mall仲平靚正
hktv表左態未?
唔見有,咁先醒,係人都知王維基係親中,咁你醒既就唔好出聲,on9既咪好似士多咁

唔表態咪又好似達哥咁
寧願幫襯王維基都唔會幫襯呢D滿江紅
況且從來都冇買過ztore
都係士多旗下
點del ac?
不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞