KOL Youtuber 藝人 清泉/清算名單

445 回覆
1192 Like 73 Dislike
啲分化撚又開始gut個龜頭出嚟
https://lih.kg/1224936
唯唯同肥媽
咪撚篤灰住啦
集結連登力量,尋找潘生潘太
https://lih.kg/1225590
我都發夢見到
heyo:

我諗開始有人將 Rapper 同上街掛左勾。
咁請清楚了解返咩係「Rapper」- 說唱者;
上街既,係「抗爭者」。
無錯,「Rapper」可以係「抗爭者」,但 Rapper 唔一定係上街抗爭嗰個,更因為身為「Rapper」,更應該運用佢相對既能力係運動上發揮佢特殊既作用。
利申:
我係 Rapper,當我 Rap 既時候、創作既時候,同做緊相應工作(包括蒐集靈感等等)既時候。
我冇辦法保證我可以身兼多職地走到前線俾你知道我走出來,正如學者們、傳媒朋友、法律學者.. 等等,係運動上都爭分奪秒緊,係同一方向上,從唔同既崗位發揮緊佢既職能,以達到整體的運動成效。
例如我知道有精通幫建制派一家取消外籍戶照既朋友努力緊,我都唔希望佢地去晒前線,好好發揮佢地份內就好。
而我認為 Rapper 更應運用其清晰思路去講出其觀點與道破個社會問題。
雖則眼見係我身上只有1, 2隻蟻咬,但我都希望個社會少啲智障,因為我唔想自己投放既努力,原來都只係吸引到啲片面之士.. 我都係唔想呢度咁失敗。
(我呢段說話,只為提升大家既同理心,不過真係唔希望因為不必要既唔理解,阻礙到我本身要投放精力既事情上。)

老味就睇大家點理解啦而家道左歉
#認真

淫kay今次好似無乜聲氣
昔日真香港女神
coffee
清泉
表哥
coffee

下,
開槍都冇唔知?
清泉
傭仔
笑波子由聽日起暫停直播一星期 希望大家繼續支持
Ming仔
陳柏宇個老婆 Leanne Fu
條肥西不嬲都拜金 又樣衰
fb有
我對我以前恥笑過cat girl而感到內疚
cat girl,你已經係我嘅女神喇!
佢仲特登買飯俾大家
不枉我成日追佢啲片
其實屋企做生意先緊張
但呢條友唔同
佢之前已經成日出片唱衰香港㗎啦
所以點解會有人估唔到
Balu真係清泉 思路清晰 又肯出肯跟
佢連登都有ac有開召集po好多人回應
又不斷ig/fb 遊走同d廢中廢老講番件事
篇篇都幾百字咁 好撚有心
發夢見到佢有出
暗星Kosa Law都出左好多post反送中
對Arho Sunny改觀

Hu ge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞