2019倚天屠龍記 (182) 仝人祝黑警死全家討論區

1001 回覆
35 Like 34 Dislike
今集佢同男主角臨別,依依不捨傷感之情,做得好好
佢地仲勁過明教
今日唱歌唱足6粒鐘

[突發]原來班基督徒仲係現場唱緊歌!!!!
https://lih.kg/1217870

祝祝嘅芷若眼神都好交祝戲
仲要佢拍其他戲啲演技一樣咁好
呢點連其他敏黨都認同
駁唔到

各種戲路 鬼馬精靈 苦情悲傷都好掂
無敵
如果推翻惡法成功之後第二件事就係黑警問題
明教其實都有基督元素

摩尼教,又稱作牟尼教、明教,為西元三世紀中葉波斯先知摩尼所創立。這是一種將瑣羅亞斯德教(祆教)與基督教、佛教混合而成的哲學體系,屬於典型的波斯體系諾斯底二元論。摩尼教吸收了瑣羅亞斯德教的善惡二元論思想、基督教的耶穌崇拜、佛教的輪迴觀念、馬吉安主義對於舊約的否定、猶太教的天使概念,以及諾斯底主義的「靈知」思想,創造了二宗三際論體系。
尾二如果入去認錯再去叫無忌哥哥娶晒2個...
算啦我都係ff
歡迎新黨員
循例要Dem番個敏黨beat
但呢排心情複雜
因此豁免
可憐我祝祝成日做啲唔討好嘅角色
一係就做得好但係套戲因為戲名關係而唔紅
到依家都無心情睇
屌你老母成班一路屌一路睇大陸劇撐大陸嘢,笑撚到我
笑撚死我 我地全部反送中 你反我地
你仲唔係共狗?
2019倚天屠龍記 (182) 仝人祝黑警死全家討論區
https://lih.kg/1217938
Ho ball
一個post咁多笑點
多謝笑話
做乜春
我啱啱以為呢個新post嚟
明既
明明我啱啱上嚟嗰陣都係#890 我心諗咁快有post嘅
見到倚天po就情不自禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞