啊老虎堂老闆你係咪飲珍珠鮮奶飲到傻左

679 回覆
4856 Like 96 Dislike
台灣飲過一次,同女朋友都覺得好撚難飲,排隊嗰啲真係智瘴
呢間嘢target customer 係後生仔
得罪後生仔你死撚緊啦
公道講句

集體曠工唔係無代價

你有你覺得岩嘅野

老闆都有老闆覺得岩嘅野

唔係一句為左乜乜乜就唔需要付後果

當然老闆咁樣做 會有公關災難

佢都要承受番佢嘅後果
得喇 唔會再飲
between 試過一次佢個黑糖珍珠鮮奶茶 真心麻麻地 黑糖味唔夠重
推到全城罷飲
直至全線結業
都係嗰句 自行判斷 我唔係警犬拎住枝槍對住你個頭迫你信 信唔過就完全封鎖
成班傻鳩比張假圖撚
翻小學讀重組句子啦 講嘢一舊舊 腦部發育不完全咁款
老虎堂好好飲喎
分店又多又方便

地址 :
九龍
觀塘 觀塘道418號創紀之城五期(apm)1樓11號舖
藍田 匯景道8號匯景廣場四樓2K號
太子 彌敦道760號聯合廣場地下27號舖
旺角 花園街1號鴻禧大廈地下1號舖
旺角 彌敦道700號T.O.P This is Our Place 地下G15號鋪
油麻地 白加士街70號號地下E舖
尖沙咀 樂道5號嘉樂大廈地下2號舖

新界
荃灣 荃興徑10-18號富榮大廈地下05B號舖
屯門 鄉事會路83號V City商場MTR層M-11號舖
元朗 青山公路249-251號元朗廣場地下032號舖
大埔 安邦路8-10號大埔超級城C區2樓587號舖
大圍 村南道15-35號地下26A號舖

香港島
銅鑼灣 渣甸街36號地下3號舖
西灣河 筲箕灣道57-87號太安樓37A及D號
灣仔 柯布連道2號修頓中心地下4號舖
不嬲唔飲老虎堂
垃圾野飲 不了
得罪講句 人地唔支持咪唔支持 有咩好嘈 人地有人地立場同考慮, 佢地覺生意生重要d咪唔同意你
呢兩日太多假消息或者借刀 所以我都好小心

最尾如果係真 真係講聲對唔住
8978老虎堂
死傻鳩
假圖
冇嘈,不過唔會飲呢間野
Confirm下先,係銅鑼灣分店?各位手足得閒打去食環幫襯下佢地啦
得閒去老虎堂同老闆傾下計先
老豆老母對你差都照認咩
十句有九句都係食飯食飯食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞