[幫推]合法市民趕上班被強制拉走。

284 回覆
1295 Like 3 Dislike
發夢夢到有好多媒體話有警察暴力或非法對待市民
可以傳送有關內容。

https://youtu.be/TC9PCPMUj_o

由細聽到大,修身齊家治國平天下。
連第一個修身都做唔到,學咩人維護法紀?
睇到條友受訪個陣流眼淚話賣咗身比香港..
我真係屌你老母

各位ching幫手send片比外國媒體
比更多人知道呢件事
比更多人知道我地係香港人
唔係支那.

大家平行時空下見到嘅冷血人 由佢啦
裝睡的人屌不醒
睇到咁多師兄 團結
真係好自豪。
黑警助攻 又阻幾分鐘
班警察根本就唔係人,佢哋全部都冇良心

一名少年於金鐘一帶背向警察站立,遭十多名速龍小隊成員強行拉扯到地上用警棍圍毆

一名少女下午於立法會地下門外落單,遭近十名警員以盾牌及警棍按倒地上瘋狂圍毆

一名手無寸鐵市民於大會堂對出方向,遭4-5名警員揮棍不停攻擊頭部倒地。

一名外藉男子於愛丁堡廣場附近,因行動不便獨自坐於花槽旁,遭警員以胡椒噴劑近距離向臉部射擊。

下午時份於金鐘天橋附近一帶,一名中年婦人向警員哭求停止對香港人使用武力,遭警員近距離以不明武器擊中頭部。

一名市民於金鐘橋底下,遭警員以布袋彈瞄準頭部射擊

強烈建議歐美向對示威者施過份武力嘅警察懲處!終生不得踏入歐美國家半步!呢班人渣注定世世代代共享中國人嘅榮耀
絲最尾係咪比人拉走左
推呀
請聯署「香港人權與民主法案」,呼籲國際社會立法,持續監察和制裁共匪

http://chng.it/CT2GM4YV
哇屌,死黑警,黑社會都正義過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞