塞地鐵啦

1019 回覆
869 Like 68 Dislike
佢連續成個星期都有議程
咁搞其實只能夠長期包圍立法會架咋喎
立會要人又唔塞得地鐵
姐係比政府玩謝姐屌
唔好帶共享單車搞東鐵 啲人會塞喺深圳嗰邊嚟唔到
大家要奉公守法
塞你老母! 塞住地鐵點撚樣入去呀?
你教我啦! 周圍都封路啦! 阻住物資補給!
我屌你老母!
補咗陣眠 依家咩情況 要人去地鐵定係去金鐘?
"唔好攪我後面!!"
其實最弱智唔係搞地鐵,係搞調景嶺站,你有冇聽過人佔領運動係會佔領調景嶺?
我自己諗反塞地鐵既人

1.警犬諗唔到方法搞我地就用網上分化(因為見到好多新用戶)
2.番工既朋友(我知道番工好重要,希望你地明白我地做緊咩)
3.想人出立法會既義士(想出黎既,會諗到辦法出黎,加上其實我地唔會塞到好多時間,出黎既義士只會比平時多一倍時間,唔想塞可以用其他方法出黎)

希望大家明白,我地呢個政府對於我地連日既控訴都可以視若無睹。我地一定要將行動升級。今日塞完地鐵既可以幫手去立法會支援。
巴打喺邊失散ed
跳軌阻得耐d
快跳
巴士 的士 gogovan

本身金鍾迨都唔開 傻鳩
地鐵朋友透露:只要車門開住就開唔到車
地鐵咁多打工仔
韓國青瓦台聯署
https://lih.kg/1213446
試行唔緊要啦,但唔好再搞啲山長水遠嘅
塞地鐵,但唔好塞地面,義士撘地面交通工具,會唔會好d?
搞地鐵,分散警力,遍地開花
地鐵窄道,易守難攻,市民/行動者不分,
警方不會亂來
最簡單八卡車
八條友一人申隻腳出去阻兩次車門關閉一次都幾係野
塞往調景嶺方向好似冇乜用 不如塞埋反方向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞