受重傷義士集中跟進區!!!!!

41 回覆
45 Like 1 Dislike
由於有消息指警狗封鎖醫院消息 (當然未知真偽)

但以防萬一
以下係各個新聞看到的傷者並請合力跟進

傷者: 港台司機受槍傷一度停止心跳
跟進: 醒返可以正常對答 (有同同事whatsapp cap圖)

傷者: 槍傷射中眼
跟進: 不詳

傷者: 中槍之後吐血
跟進: 不詳

請繼續添加不同受訪者同最新情況
推 想知佢地點
傷者:
畀六個防暴圍毆嘅黑衫義士,
唔知有無送到上白車同傷勢如何。

傷者: 着綠色衫嘅義士畀黑警拖撚住行都無哂反應,行入轉角就唔見咗。

傷者: 好似係腹部中彈嘅叔叔訓咗喺地,本身急救員要去救,都有白車,但被黑警拖走之後又唔知有無送去醫院。

傷者: 畀一班黑警圍毆用盾壓嘅女仔又無報導佢傷勢

傷者: 口鼻吐血,有救護員即場急救嘅黑衫義士,未知下落及傷勢

傷者: 17歲中彈少女抽筋,未知情況如何
通常會分類再公佈, 但今次無, 你明嘅
傷者: 好似係腹部中彈嘅叔叔訓咗喺地,本身急救員要去救,都有白車,但被黑警拖走之後又唔知有無送去醫院

呢單有線新聞cut撚左前半part
呢個post一定要推
跟進!!
注意力係有限資源
連登主頁show post數亦有限,希望大家必要時只覆有用post
https://lihkg.com/thread/1212748/page/1
認同請幫推
幫推
幫推, 義士們唔好有事
Push
仲有畀黑警除衫非禮果個女義士
希望佢地全部都冇事,辛苦哂尋日企前線嘅各位
好撚擔心爆眼同吐血嗰兩位義士
仲有其他嗰啲俾鏡頭影到俾班黑警打到冇咗知覺仲拖走埋嘅義士

黑警冚家剷、男嘅世世為奴女嘅代代為娼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞