一名少女遭到多名警員圍攻,用警棍和盾牌敲打,她倒地抱頭瑟縮

582 回覆
1743 Like 14 Dislike
一人n個創意又合法對付黑驚方法
https://lih.kg/1210879

1) 有伴侶及家庭的黑驚
一定唔好做第三者/SP 引誘對方出軌
最後都唔好向其伴侶攤牌 一拍兩散
玩弄埋感情及金錢及肉體就一定唔得!

如果你有任何性病 唔可以環保一點 唔用套
等佢無機會做吓文員仔/女
唔好咩都擺上網send去蘋果!

2) 無伴侶
都可以主動溝佢但唔好玩弄其感情及金錢及肉體(女黑驚)

如果你有任何性病 亦唔可以環保一點 唔用套
等佢無機會做吓文員仔/女

3) 有仔女黑驚
上面講咗咩自己參透吓
記住要同佢地仔女做真心朋友!唔好出賣人!
黑驚真心為香港!
唔好擺人地仔女天真對話相片上網!

4) 落club見到黑驚
可以同佢玩ONS
咁事後萬一畀佢疑似老強非禮都唔好告佢!
忍一忍好了 唔好攪大佢!
吉人天相呀女
徐步高真係行先左
如果今日佢做就係英雄
屌你老母黑警, 淨係夠膽靠裝備恰人, 平時自己圍爐
無膽係公開討論區同市民爭論
唔怪得你地咁中意送中奶共奶政權啦, 本質上同中共同公安無分別, 唔駛道理, 盲信武力
PUSH
Facebook仲有
麻煩幫手copy and share
唔好淨係推
我一個人能力有限
Fb ig 都可以share
再叫你身邊既人share

如你手上有關於今天(2019年6月12日) 香港警察對市民 記者 議員 使用過份或不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials today (12th June. 2019), please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com

The Guardian
Whatsapp: +44 7867 825056

New York Times
WhatsApp: +1 646-951-4771
推到有人解釋下!!!!
我屌你老母屌你老母屌你老母

中間隻白衫係咪帶頭打個個?有合照wo
痴線
我老母都未打我 你打我
嘩,推爆佢
推出國際!!!!!!!! 全世界女權撚進場!!!!!!!!
有無template
唔關性別事 幾個full gear圍一個可以點
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞