唔好再用黑色洋紫荊

211 回覆
2021 Like 17 Dislike
請宣傳下 並非反送中
而係香港憲法保衛戰
保衛基本法

你保衛基本法 攻擊你嘅人係乜大家心知肚明
我fb有十幾廿個轉左

點睇
係好撚多 驚到
血紫荊
請問點樣可以將呢個加落fb特效
應該要謝多一塊花瓣
咁都驚仲點抗爭
利申 原本冇諗住用,知道左即轉
早抖啦,嗰班垃圾 笑撚死我
只係見到之前普通果幾個
抗爭!? 轉個 icon 都怕呀

早抖啦,笑撚死班藍絲
你見到有人轉左
幅圖有個位可以加特效
我身邊冇人轉呢個 想轉但又跟唔到 係咪冇得自己加
除左大家都有洋紫荊, 其餘冇野一樣
轉icon個啲有冇真係睇過區旗區徽咩樣 人講佢就信, 日日叫衝佢哋又唔去
真係好撚可悲
前線又唔去 算
唔去現場backup 算
屌原來係屋企轉profile pic都唔敢
香港人咁樣點救呀大佬
轉左頭像既國旗logo 既,記得取消
國旗法唔容許架,telegram 轉海關拉人
不 得 展 示 或 使 用 破 損 、 污 損 、 褪 色 或 不 合 規 格 的 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 。

國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 必 須 按 相 關 法 律 規 定 的 規 格 製 造 。

國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 商 標 或 廣 告 。 此 外 , 國 旗 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 私 人 喪 事 活 動 , 國 徽 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 日 常 生 活 的 陳 設 或 布 置 或 私 人 慶 弔 活 動 。任 何 人 違 反 這 些 條 文 即 屬 違 法 。

非 經 副 行 政 署 長 事 先 批 准 , 任 何 人 不 得 在 任 何 行 業 、 職 業 或 專 業 中 , 或 在 任 何 非 官 方 機 構 的 標 識 、 印 章 或 徽 章 中 , 使 用 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 、 區 徽 或 其 圖 案 。 如 向 副 行 政 署 長 事 先 申 請 使 用 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 、 區 徽 或 其 圖 案 , 須 以 書 面 方 式 提 出

仲有人提出條法例
國乜撚嘢旗 洋紫荊咋 屌你老母 散播謠言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞