聽日大獲,Facebook有個咁既page...

196 回覆
360 Like 4 Dislike
大家要奉公守法
禁制 禁制 禁制
所以要喺地鐵站徘徊下諗下(畫公仔真係要畫出腸)
https://www.youtube.com/watch?v=SmTMhj2W3uI
邊條pk阻住曬搞到返唔到工
我發夢見到參與塞鐵站行動你我有責
t.me/saveHK613
1. 目標 : 長時間令該線行唔到,做到癱瘓港鐵,迫令全人類罷工罷課罷市。
2.總站一次過上車,安全,集體行動
3. 中間車卡上車,最快做到塞的效果
4.如有差人來 (一定有,因為大谷有狗 ),我地做戲做全套。話唔舒服就得,千奇唔好有衝突,記得有禮貌!
5. 塞繁忙線為佳。如果塞山卡啦線,塞來托?
6.時間 : 繁忙時間為佳 ,8點開始
7. 宗旨 :a. 封經濟 b.保護支援路線 c. 帶出塞地鐵訊息俾身邊人,確保足夠人玩

【修改版已確保支援政總或立會路線暢通,歡迎提出意見】
戰略
每組最少400人。以塞滿整個車卡全部係自己人"堵塞地鐵開車"為目標,現任車長教路,一架車停駛,整條線停駛。

如遇警察,對抗藉口:
找數人說唔舒服,要按車長,按下鐘,落車抖抖
有人"落車抖" 車外既人就上車,不斷循環
如果被帶離地鐵站,就係地鐵站附近等大GROUP安排

詳細做法:
1:所有人一個總站集合,以一個站作開始先,先搞一條線
2:同時確保人數足夠(以防嘴炮多人,實際唔夠人)
3:人數到詳一定程度(例如500人),再現場組織分流,攻擊其他幾個站。

例如總目的係3個站(當ABC)。先塞A召集點, 塞好左A, 睇人頭。人頭過五百, 充足對抗, 再現場組織去B。係B再睇人頭, 人頭夠, 再去C

Remark:
1. 目標 : 長時間令該線行唔到,做到癱瘓港鐵,迫令全人類罷工罷課罷市。
2.總站一次過上車,安全,集體行動
3. 中間車卡上車,最快做到塞的效果
4.如有差人來(大GROUP必有鬼), 跟以上應對,話唔舒服就得,千奇唔好有衝突(俾藉口人拉你番去48小時),記得有禮貌!
5. 目標車站尚未確認, 暫定為繁忙轉接點
6. 時間 : 繁忙時間為佳 ,8點開始
7. 宗旨 :
A:封經濟
B:保護攻政總及立會支援路線
C:帶出塞地鐵訊息俾身邊人,確保足夠人玩
其實我坐地鐵有壞習慣 企係門口又鐘意開到大大聲聽歌,唔撚鐘意借借俾人,大家千萬唔好學我 自吞一打
點解17號先開始,唔聽日就開始?
爬上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞