[有片]梁愛詩喺太古廣場比示威者圍插!

176 回覆
862 Like 8 Dislike
祝你白頭人送黑頭人
死賤種
呢條仆街當年放走左個殺人犯
你喺現場係咪會打鳩佢?
佢d閪毛咩色?
見一個屌一個,唔使直接屌,講野有骨就得。
香港人對呢 D 賣港賊太善良,佢哋以為香港人係奴才。
見到有義士搵水淋鳩佢
如你手上有關於今天(2019年6月12日) 香港警察對市民 記者 議員 使用不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials today (9th June. 2019), please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com
佢係,死廢老
唔撚係呀比佢走
有意思
俾佢感受下義士嘅痛
係應該要咁做
屌到佢心臟病發
睇佢應該有d 病, 希望佢長命百歲
唔理性果班先會企賣國賊果邊
仲有命
屌得佢遲喇呢條賤人
真的係好唔勇武
當年929定10 1 都係海富見到佢入金鐘站
走去比人罵都有嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞