盧偉聰:如果我地唔使用適當武力防衛自己 就輪到d示威者搵條鐵通插我地d同事

201 回覆
1751 Like 10 Dislike
所以點解早兩日我都講左,一定要有人死,叫大家睇舊黑社會片就咁解
who fucking care你啲同事,份糧包埋。
咁精良嘅裝備仲防咩衛呀
原來佢地既武器唔係自衛
係用來先發制人
你地當差高人一等?我有機會傷害你你就要傷害我?

為咗防止你殺我所以我殺咗你的噤既歪理都講得出
黑警死全家呀 DLLM
強調有按照嚴格指引???
啲裝廢架
人地係未來警察,預防所有事發生
指引教佢地唔舉旗就開槍???
你邊位呀盧生?警務處長大撚哂?你話係騷亂,我地話係官逼民反,警察欺壓市民!
你手下3萬人,我地100萬市民一條心呀,邊個講野牙力大d呀?
所以話咩唔好俾位人入丫 你做乜都屈你
把口喺佢到
要唔信政府就唔會信 要信嘅唔講都信
傳媒嗰啲仲好笑,外國傳媒係撐反送中,根本唔會報對示威者不理吧立場
香港人依家根本唔洗諗自己做法得唔得到輿論支持

咁不如做啦直頭, 多餘
你地當差高人一等?我有機會傷害你你就要傷害我?

為咗防止你殺我所以我殺咗你的噤既歪理都講得出

唔係的,係先
黑警 : 「市民好暴力, 因為佢地一人一督口水都可以浸死我地
所以一定要早一步打死市民 」
有無巴打將依段做文宣

賣比香港既武器係點用
你係有你立場
我唔會否定你

發夢知道
你有權利唔按程序執法,唔射子彈驅逐。
呢家放催淚彈驅散都只係唔想解放軍成隊部隊落黎屠殺(程序上),再變相放棄香港政府由中聯辦直轄。

但子彈唔可以射唔中架?

雖然你都叫過大家唔洗衝突因爲武力上我地必輸
問題係你後面果個首長
係佢一個人,一班人既問題,
而小市民徒勞無功。
咁你預言下邊撚個會比人插鐵通呀
被害妄想症?
係外國暴力示威我諗你班警犬死撚左十世
適當武力=槍
防衛自己=爆人頭
自己講完有無笑?
掉返轉睇,我唔拎支核彈喺身,點知你班狗有無迫擊砲
黑警瞄頭開槍片
Po 左上reddit r/gifs 齊齊開account upvote爆佢
推到全世界都睇到
再repost!
https://reddit.app.link/np66gpFtsX
催淚彈加班速龍夠你清場有餘啦,開槍?!
邊個搞我後面
暴徒前暴徒後 宜家邊撚個先係暴徒?

未比人打
就槍擊人

叫做自衞
究竟咩叫適當武力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞