今晚8點清場 我地就落去祈禱

144 回覆
1445 Like 9 Dislike
敬拜上帝!!!!!
希望如此
係 因為佢得罪既 係上帝
今日和平唱詩啲彈都噴到過黎
利申:當時同佢地一齊走 有好多基督徒同牧師都中咗招
班狗唔係人黎
我地係基督徒
唔係暴徒
push
神愛世人
人人都可以係基督徒
(請幫幫手推!請 copy 唔好只按 share)
尋人!眼中彈果個
找到傷者後可以把我(Walter)的電話給他 (98609248),我轉交他電話後,陳念聰眼部外科醫生會直接打電話給他,討論一下傷患情況。
他的眼睛有可能再幾個小時不治理,會盲。

知道離題 但情況危急 十分抱歉 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
因為堂口太細,所以分左三間教會睇video
多謝你哋
有冇手足有拍到片
放上網 可以搵全球其他基督徒幫拖
如你手上有關於今天(2019年6月12日) 香港警察對市民 記者 議員 使用不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials today (9th June. 2019), please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com
Push
呢刻覺得有危險嘅戰友
隨時歡迎你地成為基督徒一員
有人傳有狗包圍教會 如果係真嘅一定要傳出去 要用宗教力量
狗察唔係人 小心為上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞