「處決式開槍黑警」全線巴打絲打同我起依條友出黎!!

562 回覆
2103 Like 16 Dislike
推 起全家底周街貼

不要小看網絡平台的威力,
每多一個發聲,
就多一份力量!!!

大家可以都叫朋友係自己既網絡平台到發聲
呢個係其中一個發聲方法
不要俾政府睇死
我地係唔會就咁屈服強權

一齊呼籲香港KOL清晰表明立場去發聲!

急!!需要大家幫手!!
https://lih.kg/1219585

你好,
作為香港既KOL, 係應該做Key Opinion Leader應該做既事!
如果你是支持這次香港的抗爭運動,希望你能夠發揮不同角色的作用,係你既網絡平台上發聲!

作歌既可以作歌,拍片既可以拍片,寫文既可以寫文。
但絕對唔係求其出個story, 影下地下,影下天空,就話自己緊張香港。

亦希望你清楚表明自己的立場,不是食大茶飯講d唔講d, 而係真真正正講出你對引渡法既睇法!

當你口說支持,但又沒有就著KOL的角色,在網絡平台沒有就香港的抗爭作出清晰的回應和表明立場,身為Key Opinion Leader, 你慚愧嗎?
推啊!!!
push
已經入唔返條link
屌佢老母

https://www.singpao.com.hk/mobile/index.php?fi=loadpdf&t=news&id=11883

Ig原名 yuiyin 笠晒水改晒名
2014黃絲
轉眼又當差又拎埋啲濕鳩盾

我無起底呀 所有底都係星島起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞