[反攻]全民總動員 今鋪一定唔可以縮

123 回覆
340 Like 2 Dislike
岩 記住人數重係未輸
同時希望 大家能夠係其他post
諗下有咩對策
圍魏救趙

6月9日的103萬香港人重新集結,陸陸續續來到金鐘將立法會包圍,向林鄭月娥的獨裁政權發出怒哮。可是單單集結,是遠遠不足夠令專權無道的林鄭讓步。一如所料,布袋彈、催淚煙近距射向示威者,根本具有殺人意圖,令多名抗爭者重創。

塞路動搖不了政權,我們就堵塞主要幹道。為了保護金鐘一帶的青年人,為了保護香港的未來,不合作運動將全面展開,癱瘓全香港。林鄭暴虐政權,盡速收回惡法! If we burn, you burn with us!

香港人,今仗我地許勝不許敗,只要堅持,我地一定會贏返一次!

======
轉載網上消息
收皮啦 單機狗
簡單嚟講,你地咁樣做,政府唔會覺得痛,明未?而家唔係叫你地唔做,而係要思考下有d乜野政府係會好concern既。你地係條街到,佢咪放狗咬人lor,你覺得佢會care咩?

唔好傻下傻下企係條街畀狗咬,返屋企休息下啦。
推香港公安上Reddit全球首頁 集中post (ver.1) 17:50
包含: 50對1噴胡椒,公安開槍爆頭,公安胡椒噴行唔郁之外藉人士
https://lihkg.com/thread/1208609/page/1
入嚟一齊推爆佢
推推推推推推推推推推
推推推推推推推推推推推推推
就算唔出黎 都分享哂香港公安既惡行出去
岩 希望大家可以買物資比前線既朋友
推推推推推推推推推推推推
【引渡惡法】林鄭接受TVB專訪堅持硬推惡法 回應衝突落淚照曝光
推!推!推!推!推!推!推!推!推!推!推!推!推!
號召全港警察家人呼籲保持人性
https://lih.kg/1208863
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞