知己知彼 百戰百勝圖解香港警察裝備

530 回覆
1702 Like 11 Dislike
Bump
我無嘢講 我要見律師 我要驗傷 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件
1. 立即撤回送中條例
2. 除消暴動定義
3. 不再追究義士
4. 成立獨立調查
5. 真雙普選

香港警察,專守廁格
無天無法,專責打壓
濫用私刑,猶在賊營
毫無紀律,捉你入獄
欺善怕惡,記者都喝
[Ver. 2.0] 知己知彼 百戰百勝 圖解香港警察裝備
https://lih.kg/1323691
去新post推啦
呢個唔夠update

[Ver. 2.0] 知己知彼 百戰百勝 圖解香港警察裝備
https://lih.kg/1323691
入好裝備未
搭船去港島
我哋係和平人士
巴打,個盔後面字母"E",知唔知係代表咩?
依家唔知係 東區 定 PTU香港島總區(E連)
sorry睇漏咗通知
應該係東區警處?
冇記錯PTU除咗英文仲有個分數(x/x)咁
係車更編號
詳情可以起我底睇Ver2.0
留言有討論到

(但戴定頭盔先唔100%正確)
查晒警隊裝備嘅來源地,向生產國嘅政府施壓!
槍械全國外國
綠色防火衣、盾牌係本地生產
防毒面具係英國
身體防具係法國+中國貨
頭盔唔知,不過可能都係本地
催淚彈係英國(已轉用中國)+美國
橡膠子彈全部都係美國

其實前排已經施壓咗
英國國會已經唔畀英國公司賣
好。疏而不漏!
其實我覺得
防暴裝備 本身就唔係高科技野
好多國家都生產到, 包括 支那/ 好多無人權既獨裁國家

所以港警 可以向好多國家入貨都得.........

港警 向美英法入貨, 都係貪佢地有名牌保證
但如果美英法真係拒絕再買, 港警都可以向支那/ 獨裁國家入貨, 至少都叫有得用........
便衣狗好似著左新戰術背心,唔知係blackhawk定國產形
槍械全國外國
綠色防火衣、盾牌係本地生產
防毒面具係英國
身體防具係法國+中國貨
頭盔唔知,不過可能都係本地
催淚彈係英國(已轉用中國)+美國
橡膠子彈全部都係美國

其實前排已經施壓咗
英國國會已經唔畀英國公司賣
好。疏而不漏!
其實我覺得
防暴裝備 本身就唔係高科技野
好多國家都生產到, 包括 支那/ 好多無人權既獨裁國家

所以港警 可以向好多國家入貨都得.........

港警 向美英法入貨, 都係貪佢地有名牌保證
但如果美英法真係拒絕再買, 港警都可以向支那/ 獨裁國家入貨, 至少都叫有得用........
便衣警好似著左新戰術背心,唔知係blackhawk定國產品牌
要求禁賣最重要嘅所得係外國嘅意識形態同取向。
https://www.instagram.com/p/B4IauQyoNCC/?igshid=1mki6gdoel8zl

話說現在警察 多左一班人著綠色背心
呢班係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞