警署警長:唔好搞我後面!惟轉身後發現背後只有其同僚

108 回覆
1133 Like 8 Dislike
基基

被鬼拍?
拍佢係話俾佢知,係時候差唔多要上路
屎忽鬼
呢d係咪叫 時沙... 平時落車叫抄牌語氣都衰過人... 我以為警務處長出巡...

唔好意思借借位!
宗教理念未必一致, 但目標係一樣!!!
上街,卻似無法撼動政府的立場,我們還能作甚麼呢?在這個漸趨黑暗的日子,求你賜你的子民勇氣、信心及忍耐,堅守拒絕謊言、與受壓逼者同行、在絕望中活出美善以照亮別人的底線。

願弟兄姊妹不分你我一同禱告,願上主憐憫。

香港基督教教牧聯署籌委會
早禱會

日期: 2019.6.12
時間: 7:30-8:30
地點: 政府總部外
講員: 邢福增院長

https://www.facebook.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%9F%BA%E7%9D%A3%E6%95%99%E6%95%99%E7%89%A7%E8%81%AF%E7%BD%B2%E7%B1%8C%E5%A7%94%E6%9C%83-2323884767657341/?tn-str=k*F
即使佢帶左警帽 但落左地底就會重陰氣
睇佢動作加語氣 真係似feel到有野搞佢/拍佢
所以先咁大反應

有點心寒
狗梗鍾意後面俾人攪
畀鬼屌呀!
2019年十大靈異事件〈鬼屌狗〉
金鐘即時天氣目測:https://t.me/goldenclockweather
為位於金鐘嘅天文同好,提供即時嘅金鐘局部性天氣實況。大家記緊催吉避雨,be water and 睇實你個frd。
基基
唔好搞我後面

咁嘅精神狀態出黎執勤,好彩基基你企呢個位全世界影到姐

請大家記得 見到警察就算著左制服佢都唔係一定係警務人員 我地係有權要求警員展示佢地委任證 到時巴絲們可以抄低委任證既資料 再打有警務處查詢該警員身分是否屬真
守護基基後面
17果度成個雞虫咁既款
唔知係咪同一人,但好似樣
以佢當時咁既情緒狀態仲係前線執行職務,仲要有配槍,我覺得香港市民好危險點算
無陰陽眼嘅巴打唔會見到
雞仔餅
再推下先
高佬仲要罵到佢眼濕濕 lag機
深藍衫個樣幾尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞